Arkadaslar Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Edition tele KURUN kurulum işlemi bittikten sonra program tele res atmanızı ıstıyecek hayır deyin TELEFONUN TARİHİNİ 21,03,2007 tarihine alın ve programı calıstırın register kısmına sifreyi girin 10091 89753 28055 50677 olay budur sonra teli eski tarihine alın işlem tmmdır ben bu sekılde regıster ettim umarım işinizi yarar kolay gele
arkadaşlar bu antivirüs uygulaması çok güzel yükledim de bu programı ama aktivasyon kodu geçersiz diyor elinde geçerli aktivasyon kodu olan arkadaş var mı? varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler-
salih dostum dediklerinin aynısını yaptım. tarihi geri alınca aktivasyonu kabul etti. fakat tarihi eski yerine getirince tekrar aktivasyon kodu istedi.
selam dostlar once tsekkur etmek sonrada telefon tarıhını 27 03 2007 almanızı programı kurduktan sonra reststart yapmanızı boylece aktıve oluyor ama program da 65 days dıye bırsey yazıyor sınırlı sannedersem kolay gelsın
bu arada boyle bır proyu paylastıgı ıcın tekrar tesekkur dost
--------------- Ekleme ---------------
sunuda ılave edeyım tarıhı ılerı alınca yenı actıvasyon ıstıyor ben kaldırdım bu programı