Trapattoni: "Hırvatistan'n golü iki metre ofsayttı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trapattoni: "Hırvatistan'n golü iki metre ofsayttı"
İrlanda Cumhuriyeti'nin başarılı teknik adamı Giovanni Trapattoni, Hırvatisyan'ın attığı golün 2 metre ofsayf olduğunu söyledi.

İrlanda, dün akşam Hırvatistan karşısında oynadığı maçın 3. dakikasında geriye düşmesine rağmen skora denge getirmeyi başardı. Daha sonra üstün bir futbol oynayan Hırvatlar 2 gol daha bularak rakibini 3-1'lik skorla yendil. Hırvatistan'ın attığı 2. gol ise ofsayt şüphesiyle büyük tartışmalara neden oldu.

Yedikleri ikinci golün ofsayt olduğunu söyleyen Trapattoni, RTE Sport'a yaptığı açıklamada "Gol attığımızda biraz reaksiyon gösterdik fakat, ikinci gol 2 metre ofsayttı. Bunu hakeme de söyledim. Maçın ilk yarısında ise maçı onlar domine etti. Topa da onlar sahip oldu. Orta sahadan çıkamadık." sözlerini kullandı.

İlk golde geriye çok geç döndüklerini de sözlerine ekleyen başarılı teknik adam, "İlk golde dönmek için çok geç kaldık. İlk ve en büyük hatamız bu oldu. Maçın geri kalanında da bu durum bizi psikolojik olarak etkiledi. Ama biz hâlâ inanıyoruz. Bu turnuvada her şey olabilir." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt