Transparants Widgets Pack Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

mitrefix

Üye

getirilir ama çok uğraştırır çünkü bi sürü widget war tek tek uğraşmak uzun iş biraz ayrıca zaten bütün tellerde widgetler z dedir bunların bazıları telde normalde bulunmayan widgetler bi kısmıda telde bulunan widgetler. normalde tel hackliyse sis olanlardan kurduğunuz zaman sorunsuzca gelmesi lazım widgetlerin.

cwf ye gömüpte yapaym o zaman

- - - Eklendi - - -

ben sis uzantılı olanı kurdm yine olmadı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
cwf ye gömüpte yapaym o zaman

- - - Eklendi - - -

ben sis uzantılı olanı kurdm yine olmadı

orjinal belleyse sorun olmaması lazım tel hackliyse kesinlikle gelecektir ama farklı bir cwf yüklediysen onunla alakalı bi sorun olabilir kesin birşey söyleyemeyeceğim

mitrefix

Üye

orjinal belleyse sorun olmaması lazım tel hackliyse kesinlikle gelecektir ama farklı bir cwf yüklediysen onunla alakalı bi sorun olabilir kesin birşey söyleyemeyeceğim

orjinal belle değil. Modifiyeli belle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

pusu6600

Üye
mif dosyalarini nasil yukleyecegim?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
mif dosyalarini nasil yukleyecegim?

kardeş 2 yöntem var 1- önce orjinal bi widget yükle mesela bluetooth sis yükle sonra buradan aldığın mif i c/resource/apps içine kopyala değiştirilsinmi diye soracak ewet de tamamdır. 2- yada avkon2 modunu kullan sistem modlama bölümünde bulabilirsin o zaman da mif leri e/reource/apps içine kopyalaman gerekir.

ufukcan74

ufukcan74

Üye
teşekkürler

Metin MF

Metin MF

Üye

ogreicom

ogreicom

Üye
Hepsi rar içinde ayrıntılı şekilde klasörlere ayrılmış durumdadır. Arkadaşlar bazıları mif olarak eklenmiş önce ev ekranındaki widgetleri kaldırın sonra o mifleri direkt c:\resource\apps konumuna kopyalayacaksınız. sonra teli restart yapın ben yaptım oldu.

ya bn ypamadm rar lı inen dosyalrı açamym zaten..

bulentcan91

bulentcan91

Üye

Takipçi Satın Al

Üst Alt