Transparants Widgets Pack Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Transparants Widgets Pack Unsigned
Hepsi rar içinde ayrıntılı şekilde klasörlere ayrılmış durumdadır. Arkadaşlar bazıları mif olarak eklenmiş önce ev ekranındaki widgetleri kaldırın sonra o mifleri direkt c:\resource\apps konumuna kopyalayacaksınız. sonra teli restart yapın ben yaptım oldu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tempestshine, TeAmo42, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yutkun

yutkun

Üye
signed mi usta

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

pardon yazmayı unutmuşum başlığı düzenledim :) zaten yarısı mif olarak yani herangi bitane kurunca mif i değiştiriuosunuz o kadar imzaya gerek yok onlarda.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:tşk:

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler

• Beğen
vcihan

vcihan

Üye
güzel paylaşım

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

mess_ist

Üye
Çok teşekkür ederim, eline sağlık. Temalar, duvar kağıtları ve widget konularını yakından takip ediyorum. Bir sorum var. Ben hep şeffaf widget ekranımda görmek isteyen biriyim. Buradaki mif uzantılı mekanik saat, e-posta, w-lan, fm verici gibi sis olmayanlardan sadece mekanik saat değişti. Halbuki çok güzel e-posta ve w-lan gibi widgetler da vardı. Aktif hale getiremedim.

Acaba nif uzantılıları ilgili klasöre atmadan önce her hangi bir sis dosyasının kurulmuş olması mı gerekli? Ama bu durumda hiç e-posta, w-lan veya fm verici sis olan widgete rastlamadım.

Konuyu netleştirebilirsek ve bunları telefonumun ekranında da görebilirsem, çok memnun olacağım. Tekrar teşekkürler, iyi forumlar...

mess_ist

Üye
Merhabalar. Konuyla ilgili görüşü olan veya çözüm önerisi olan yok mu acaba? Mif olan e-posta, w-lan ve fm verici bi türlü bu konu resimlerindeki gibi şeffaf hale gelmiyor. Beceremedim...

pirenuri

pirenuri

Üye
teşekkürler. Bişeyi anlamadım mif ne ya

• Beğen

toxemia

Üye
Emek vermişin kardeş...çok yarali bi paylaşim saol....

• Beğen
dücane

dücane

Üye
email widgetini nasil seffaf yapacagiz, C/resource/apps klasörünün icine atiyorum xplore ile, yeniden baslatiyorum ama degisen birsey yok...yardim lütfen

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
email widgetini nasil seffaf yapacagiz, C/resource/apps klasörünün icine atiyorum xplore ile, yeniden baslatiyorum ama degisen birsey yok...yardim lütfen

tekrar söylüyorum wifi, e-mail ve fm verici sistem uygulamasıdır yani z rom içindedir oraya işlem yapılamaz yani mif leri c ye atmanın anlamı yok çünkü asıl kurulum Z de zaten onların sis uzantılısıda yok hiç. Onları değiştirmenin tek yolu flash atmadan önce flash ın içeriğine gömmektir. Yani flash tan başka yolu yok :oke:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
.mif olanların sis hali yok mu ? illa flash mı lazım ?

---------- Eklendi @ 17:54:53 ---------- Yazıldı @ 17:53:31 ----------

gömmeyi de ben bilmiyorum.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
.mif olanların sis hali yok mu ? illa flash mı lazım ?

---------- Eklendi @ 17:54:53 ---------- Yazıldı @ 17:53:31 ----------

gömmeyi de ben bilmiyorum.

sadece saydığım o üçünün sis i yok onun dışında bütün widgetlerin sis i mevcut forumda onlardan herhangi birini kurup buradaki mif lerle değiştimen gerekiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt