transition control programini yukledim silemiyorum yardim edin lutfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
transition control programini yukledim silemiyorum yardim edin lutfen...
arkadaslar transition control programini yukledim bide ustune ayarlarini kurcaladim ve ortaya salakca biseyler cikti duzeltemiyorum format atmakda istemiyorum. bunu nasil duzeltirim acaba bi bilgisi olan varmi yada bana transition.ini dosyasinin orjinalini yerine copy etsem sorun duzelirmi acaba. eger duzelir derseniz bana orjinal transition.ini dosyasini gonderebilirmisiniz lutfen cihaz menuye girince kasiyo biraz ve cok agirlasiyor :( :( :( :ağlarım::ağlarım:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
maalesef ise yaramiyor zaten kullaniyorum faster aplication maganer ve sildimde ama yinede devam ediyor sorun. sanirim telefondaki orjinal dosyayla yer degistirdi ve bende ince ayar cekince oylece kaldi :D herhangi bir yerden transition.ini dosyasini bulabilirmiyim varmi boyle bir secenek.

ahmethan046

ahmethan046

Üye
istedigin transition un orjinal dosyasini burdan indirebilirsin

veya bu linkten yorumlara bakarak orjinaline dondurebilirsin

birde x termden apt-get -f autoclean yapmayi dene tabiki degistirdigin transition ini dosyasini oncelikle sil ve kapa ac

----------Eklendi 19.06.2011 @ 00:36:12 ---------- Yazıldı 18.06.2011 @ 22:56:09 ----------

EDIT: istenilen dosya menu gecis animasyonu olarak anladim galiba senin istedigin tune the transitions olmali

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
dostum tesekkur ederim ilgin icin. meegoya baktim arkadasin biri benim gibi sormus nasil silerim diye ama cevap veren olmamis yani istedigim cevabi alamadim meegotukiyeden. Dedigin gibi x-term ile autoclean yaptim ama sonuc ayni hala duruyor bu menu gecis programi. sildim komple kaldirdim ama yinede menuye girince animasyon devam ediyor aslinda sorun degil ama telefonu biraz kasiyor menu arasi gecis yapinca. yedeginide almamistim keske alsaymisim :( :(
acaba sen verdigin linten inceleyip yedegini alip paylasabilirmisin rica edsem. bide onu denemis olurum ki duzeliceginede eminim :D
tune the transitions bu ne bilmiyorum ama benim istedigim menu gecis programini kaldirmak ve orjinal haline dondurmek. (Programi sildim, ama hala devam ediyor)

osmanayman

osmanayman

Üye
Maemodder programını indir 3-5 tane menü geçiş efekti var kasmıyor tavsiye ederim...:oke:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler onceki programi silemedim. baktim olucak gibi degil bende senin dedigin programi yukledim batti balik yan gider dedim ve devam ettim :D simdilik guzel kasma yok. istedigimi yapamadim ama hic yoktan bu sekilde sorun yok simdilik.. :yuru

ahmethan046

ahmethan046

Üye
tesekkurler onceki programi silemedim. baktim olucak gibi degil bende senin dedigin programi yukledim batti balik yan gider dedim ve devam ettim :D simdilik guzel kasma yok. istedigimi yapamadim ama hic yoktan bu sekilde sorun yok simdilik.. :yuru

Sorunu MysD arkadas asagidaki sekilde cozmustur
cuzum burda buyur

http://www.meegoturkiye.org/forum/n900-menu-gecis-animasyonu-nasil-kaldirabilirim#comment-8950

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
ahmet dostum cok tesekkur ederim gina gelmisti valla programdan. :D tekrar saol gorusmek uzere iyi geceler.:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...