Transferde Sow'a doğru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Transferde Sow'a doğru
Fenerbahçe'de, gözler Moussa Sow'da. Lille'in Senegalli forvetini kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerin, somut adımlar atması camiayı heyecanlandırdı.

Lille kulübünün devre arasında bu oyuncuyu satmayacağını açıklamasına rağmen ısrarırın sürdüren Fenerbahçe yönetimi, hem oyuncu hem de kulübü ile arasındaki pürüzleri gidermeye başladı. Lille'i yaklaşık 12 milyon euroluk bonservis bedeli ile ikna etmeye hazırlanan sarı lacivertlilerin, Sow'un ücreti ve sözleşme süresi ile ilgili sorunları aşmaya başladığı öğrenildi.

Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda bir de kanat oyuncusu transferi için çalışmalar sürerken, Krasiç konusunda kulübün beklemeye geçtiği ifade edildi. Juventus'ta forma şansı bulamayan Sırp oyuncu için, 25 Ocak tarihine kadar bekleneceği ve yaşanacak gelişmelere göre yeniden harekete geçileceği ifade edildi.

Bu arada Konya Torku Sekerspor ile oynanan kupa maçında 3 gol atarak dikkat çeken Henri Bienvenü'nün Manisaspor maçında yeniden ilk 11'de sahaya çıkması gündeme geldi. Haftalardır forvet hattındaki yerini Semih'e kaptıran, genç forvetin, son derece moralli olduğu ve Manisa deplasmanında da görev beklediği açıklandı.

İsviçre'nin saygın gazetelerinden Le Matin, yaptığı bir araştırmada bu sezon İsviçre'nin yurt dışında top koşturan oyuncularının içinde en başarılı futbolcusunun Fenerbahçe'de oynayan Reto Ziegler olduğunu yazdı.

İsviçre'nin yurt dışında top koşturan 90 futbolcusunun bulunduğunu, hatta bunlardan 66'sının birinci liglerde oynadığını belirleyen gazete, bunların içinden

Ziegler'in sahada 1554 dakika kaldığını belirtti. Diğer futbolcuların bu sürenin çok gerisinde kaldığını vurgulayan gazete, "Bu kadar sahada kalan bir oyuncunun başarılı olamaması imkansızdır" yorumunu yaptı.

Fransa'nın PSG kulübünün de Ziegler'i yakından izlediğini belirten Le Matin, "Ancak Ziegler, Fenerbahçe'de memnun ve şampiyonluğa oynayan bir takımda bulunmaktan da mutlu" ifadesini kullandı.
 


DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Umarım Sow transferi gerçekleşir
Bienvenü ise bundan sonra dahada başarılı bir performans ortaya koyacaktır
 
India

India

Üye
Bu oyuncuyu çok iyi ikna etmeniz gerek. Adam zaten avrupanın önemli kulüplerinin transfer listesinde ve lille gibi bir takımda. Türkiye'ye gelmesi zor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt