Transferde dev iddia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Transferde dev iddia
Avrupa’da bir üst turu garantileyen, ligde emin adımlarla yolunda ilerleyen Fenerbahçe devre arası kadrosuna yapacağı takviyeler için yoğun bir mesai harcıyor.

Süper Lig ve Avrupa’da müthiş bir hava yakalayan Fenerbahçe devre arası kadrosunu daha da güçlendirmek için kolları sıvarken, yönetim bu konuda harıl harıl çalışıyor.

Yönetim bir yandan teknik heyetin raporu doğrultusunda bazı isimlerle temaslar kurarken, sarı-lacivertli takımda forma giymek için kulübe başvurular da gelmiyor değil.

Son dönemde Fransa Ligi’nden yaptığı transferlerle ülkede popüler hale gelen sarı-lacivertliler birçok Fransız yıldızın hayallerini süslerken, Marsilya’nın başarılı orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena’nın, menajeri aracılığıyla Fenerbahçe’ye haber yolladığı öğrenildi. Yakın arkadaşı
Niang’tan aldığı bilgiler sonrası temasa geçen yıldız oyuncunun, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın istemesi halinde transfer edilebileceği bildirildi.

Alex’in yokluğunu şimdilik Cristian ile dolduran Kocaman’ın ise bu bölgeye daha yaratıcı bir oyuncu aradığı belirlendi. Inter’de bu sezon kadro dışı kalan Wesley Sneijder’in ismi sarı-lacivertli camiada fazlaca konuşulurken, bonservis ücreti bir hayli yüksek olan Hollandalı yıldızın Fenerbahçe’ye sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-lacivertliler’in Inter ile anlaşmaya varması halinde bu transferin gerçekleşme olasılığının bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan Fenerbahçe’nin Arjantin’in Newell’s Old Boys takımında forma giyen forvet oyuncusu Ignacio Scocco’nun da peşinde olduğu iddia edildi. Arjantin basını 27 yaşındaki milli futbolcunun Fenerbahçe’den gelen teklife “evet” cevabı verdiğini ileri sürerek görüşmelerin başladığını yazdı. Ignacio Scocco en son olarak Arjantin’in Brezilya ile oynadığı maçta iki gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bi yıldız bekliyoruz
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kaliteli bir orta saha şart baroninin yerine .
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt