Transfer bitti demedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Transfer bitti demedim
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi.

Üstünel basın mensuplarına verilen yemek öncesi sohbette, ''Bu transfer haberi önce Alman basınından geldi. Benim de bu transferin bittiği yönündeki açıklamam verildi. Fakat ben böyle bir açıklama yapmadım. Bu soruyu basın mesubu arkadaşlara sormak lazım. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmak istemiyorum'' dedi.

Öte yandan Galatasaray sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

Basına kapalı olan antrenmanın ana bölümünde futbolcuların pas ve şut çalışması ve sonra yarı sahada yaklaşık yarım saat süren bir maç yaptığı bildirildi.

Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de izledi.

Dün akşamki idmanda, bir ikili mücadele sırasında sakatlanan Harry Kewel, sağlık ekibi tarafından bugün dinlendirildi. Linderoth, Anıl, Uğur ve Semih ise çalışmalarına fitness salonunda devam ettiler.

Bugünkü idmanı yeterli bulan teknik direktör Michael Skibbe, akşam antrenmanını iptal etti.

Galatasaray, yarın Gent ile yapacağı maç öncesi sabah son bir antrenmana çıkacak ve 24 Temmuz 2008 Perşembe günü de Türkiye'ye dönecek
 
qurbuz

qurbuz

Üye
saol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt