Trance Toggle Pack by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Gittikçe bu işte ustalaşıyorsun abi.Madem widget yapmak kolay neden millet 2 ayda bir widget yapıyor onu anlamıyorum
Bu arada wi-fi widgetının yan tarafıda şeffaf değil.işte bu daha iyi

hala tam usta olamadım mı yani walla kardeşim şöle tarif edeyim sana ikonları hazırlamam 15 dk kamı alıyo 10 dk kada paketleme yapıyom 5 dk kada tele atıp önizleme alıyom senin anlıcan yarım saatte bi set çıkartıvereyim ben sana benim bu kadar zamanımı alıyo ama bazen bazı widgetlerde sorun çıkıyo tekrar düzenleme yapıyorum o zaman biraz daha uzuyor zaman en fazla oluvereceği 1 saat yani. orasını bilmem neden çıkartmıyolar ben canım sıkıldımı bi set yapam bari diom geçiyom başına yarım saatte tamamdır mesela az önce müzik widgeti yaptım 20 dk kada bitti ama arkaplanda sorun çıktı bida düzenleme yapacam o kısmı

senin kadar çok widget yapan yok.gerçekten de 2 ayda bir yapıyorlar.belkide sıkılmışlardır tabi sen daha yenisin.bu arada Halis mod olmuş

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

senin kadar çok widget yapan yok.gerçekten de 2 ayda bir yapıyorlar.belkide sıkılmışlardır tabi sen daha yenisin.bu arada Halis mod olmuş

bi süre sonra sende sıkılır azaltırsın dion yani beni o sıkmazda telefonun şarjı zırt pırt bitmeye başladı ona canım çok sıkılıyo sürekli şarj etmeyi istemiyom önceden 3-4 gün giderdi şimdi nerdeyse günübirlik takıyom hadi ya halis te mod oldu demek iyi hep tanıdıklarımız mod oluyo yabancıya gitmiyo ama o fazla girmiyo foruma yada giriyo fazla yorum olayına girmiyo bana da geldi teklif şimdilik erteledik bakalım belki bahar aylarında teste çıkarım

CouTFeeL

Üye
nasıl yüklerim anlatırmısınız ilk defa yapıcam telefon hackli

jatvalca

Üye
emeğe saygımızı sunarak sadece kızı alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklerim anlatırmısınız ilk defa yapıcam telefon hackli

öncelikle modlama bölümüne girip joshlog avkon2 modunu telefona uygulman gerekir daha sonra buradan indirdiğin mif leri e/resource/apps içerisine kopyalayacaksın deiştirilsinmi sorusuna ewet dieceksin sonra telefonu açıp kapat yeni widgetlerin hazır

- - - Eklendi - - -

emeğe saygımızı sunarak sadece kızı alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz

rica ederim kardeş ama kızı da almadan sen bence yalnız dewam et yoluna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...