Trabzonspor yara sardı!

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor yara sardı!
Hafta içinde Avrupa Ligi'nde Juventus'a 2-0 yenilen Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor'u 2-1 yenerek ligde moral depoladı.

22. haftasında 'u konuk eden , 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak maçının ardından morallendi.

Ligde son sırada yer alan Kayserisspor, zorlu deplasmanında Mijailovic'in 38. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken devreyi de bu skorla üstün tamamladı. Ancak ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan 'da 49'da beraberliği sağladı.

Oyuna sonradan giren yıldız forvet ise 58. dakikada 'u 2-1'lik üstünlüpe taşırken kalan dakikalarda başka gol olmayınca bordo mavili ekip taraftarı önünde 3 puanı aldı ve hafta içinde yaşadığı yenilgisinin ardından moral depoladı.

Bu sonucun ardından puanını 33 yaparken lig sonuncusu ise 16 puanda kaldı. Bordo mavili ekip gelecek hafta 'a konuk olurken sahasında 'u ağırlayacak.

FLORENT MALOUDA YİNE YOK

'da sakatlığı nedeniyle 3 maçtır görev yapamayan Florent , maçında da görev yapamadı. Sağlık ekibinin tüm uğraşlarına rağmen ağrıları devam eden Fransız futbolcu, maçına yetiştirilmedi.

KAYSERİ DEVREYİ ÖNDE KAPATTI

Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında iki ekip de istediği futbolu sahaya yansıtamadı. İlk 45 dakikada ve kendilerinden beklenen hücum organizasyonlarını gerçekleştiremeyince karşılaşma orta saha mücadelesinde dönüştü. Ancak maçın 38. dakikasında sahneye çıkan 'dan Mijailovic, takımının devreyi 1-0 önde tamamlamasını sağlayan golü attı.

DEĞİŞİKLİKLER HAREKET GETİRDİ

İlk yarıyı taraftarı önünde 1-0 geride tamamlayan , ikinci 45 dakikaya değişikliklerle başladı. ve gibi iki etkili forveti oyuna alan Mandıralı'nın bu hamlesi işe yaradı. Maçın 49. dakikasında 'ın ceza sahası dışından harika vuruşu önce 1-1'lik beraberliği getirirken 58. dakikada bu kez oyuna sonradan giren Janko bordo mavili ekibi 2-1 öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 2-1lik galibiyetle ayrıldı.

Kaynak: Sporx
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
251
orgeneral2203
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli


Üst Alt