Trabzonspor İtalya'da kolbastı peşinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzonspor İtalya'da kolbastı peşinde

[h=1]Trabzonspor İtalya'da kolbastı peşinde[/h] Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Trabzonspor bugün İtalyan devi İnter'e konuk oluyor. Giuseppe Meazza'daki zorlu karşılaşmanın başlama saati 21:45..

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez boy gösterecek temsilcimiz Trabzonspor, bugün tarihî bir mücadeleye çıkacak. Giuseppe Meazza Stadı'nda İtalyan devi İnter'le karşılaşacak olan Bordo-Mavililerin tek hedefi yurda puanla dönmek. 28 yıl önce aynı gün rakibine hakem hatalarıyla kaybedip elenen Karadeniz ekibi, rövanşı almak istiyor.

Şampiyonlar Ligi B Gru-bu'nda bugün İtalya'da İnter ile karşılaşacak olan Trabzonspor, tarihinde ilk kez yapacağı grup maçından eli boş dönmek istemiyor. İnter ile ilk olarak 1983-84 sezonunda UEFA Kupası 1. turu ilk mücadelesinde eşleşen ve 1-0 galip gelmesine rağmen rövanşta 2-0 yenilerek elenen Bordo-Mavililer, 28 yıl sonra dış sahada iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. 14 Eylül 1983'teki ilk randevuyu Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0 kazanan Karadeniz temsilcisi, 28 yıl sonra rakibi önünde zorlu bir mücadele daha verecek. Giuseppe Meazza Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek.
Bordo-Mavililerde kırmızı kart cezalıları Burak ve Polonyalı Adrian takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan Onur, Piotr Brozek, Tayfun, Barış Özbek ve Barış Ataş, kadroda yok. UEFA Avrupa Ligi play-off'undaki Athletic Bilbao maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Şenol Güneş de yedek kulübesine oturamayacak.

İNTER- TRABZONSPOR

İNTER: Cesar, Zanetti, Lucio, Samuel, Jonathan, Stankovic, Sneijder, Cambiasso, Zarate, Milito, Pazzini
TRABZONSPOR: Tolga, Celutska, Glowacki, Giray, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Sapara, Halil, Henrique

Saat: 21:45
Stat: Giuseppe Meazza
Yayın: Star
Hakem: Stefan Johannesson

----------Eklendi @ 14:28:49 ---------- Yazıldı @ 14:28:15 ----------

Başarılar bizim uşaklara

Beraberlik 3 puan gibi ekstradan şans yaratır ama çok zor

kpln04

Üye
İnşallah kazanırız

kalbimiz sizinle inter sağlam giricem bu maça

çok zor kazanması heleki inter karşısında bence inter alır hatta üst olur

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani Lucio bile atar diyorum ben.Korkum Cesar atmaz inşallah
Başarılar her iki takıma da iyi oynayan kazansın gibi klişeler hoş değil, kötü de oynasa bizimki kazansın

DiaBLoS

Admin
Gönlüm ve kalbim İNTER den yana ...

Tepkiler: greenmile
Gönlüm ve kalbim İNTER den yana ...

aynen kardeşim hakkımızı çalanları destekleyecek halimiz yok 2 şey dilyorum soruşturma sonunda hem bjk hem tsnin suçlu bulunup en az 5 yıl men edilmesi ikinci ise interin eze eze yenmesi

----------Eklendi @ 21:44:54 ---------- Yazıldı @ 21:43:46 ----------

gerçi ben fenerbahçe harici hiçbir takımı avrupada tutmam,içerde ana avrat say dışarda destekle iki yüzlü değilim

Mehmet

Emekli Yönetici
helal olsun trabzona zor olanı başardı

inter bu topla gruptan falan çıkamaz basitleşmişler

Mert

Üye
Halil ne yaptı bee. Direkleri yamulttu

Tepkiler: MeLih_061
inter berbat oynadı ts haddini bilerek oynadı ve kazandı helal trabzona

Tepkiler: alien61 ve MeLih_061
Trabzonu'u çekemeyenler n'oldunuz şimdi.. Helal olsun Trabzon'uma...

----------Eklendi @ 23:56:24 ---------- Yazıldı @ 23:53:02 ----------

inter berbat oynadı ts haddini bilerek oynadı ve kazandı helal trabzona

Etkili değil , fakat sağlam oynadık..

Tepkiler: alien61

Mert

Üye
Trabzon bu kalecileri nerden buluyor yahu

kpln04

Üye
Bir Beşiktaşlı olarak Trabzonsporu kutlarım içimde hep kazanacağımıza dair his vardı süper oldu bu galibiyet diğerlerinin berabere kalmasıyla çok önemli bir avantaj yakaladı Trabzonspor başarılar diliyorum

Tepkiler: alien61 ve MeLih_061

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok iyi pas yaptı Trabzon.Forvet hattı çok sıkıntılı ama futbolunu beğendim.Helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...