Trabzonspor 3-2 Ç.Rizespor

Sponsorlu Bağlantılar

lazo009

lazo009

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor 3-2 Ç.Rizespor
Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor’u konuk eden Trabzonspor, Sefa Yılmaz’ın yıldızlaştığı maçı kazandı, Beşiktaş ve Legia Varşova yenilgilerinin yaralarını sardı..

Kalecilerin Gecesi

Spor Toto Süper Lig’de 13.haftanın kapanış maçı Karadeniz derbisine sahne oldu. Avni Aker’de Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Trabzonspor zirve yarışından kopmamak, Çaykur Rizespor da küme potasından uzaklaşmak adına mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı. İlk 45 dakika nefesleri keserken karşılıklı birer gol vardı. Ancak maçın ilk yarısına damga vuran kaleciler Fatih Öztürk ile Serkan Kırıntılı oldu. Fatih Öztürk üç net pozisyonda gole izin vermezken Serkan Kırıntılı da Mehmet Ekici’nin 35 metreden çıkarttığı füzeyi son anda kornere çeldi.

Adrenalin Hiç Düşmedi

Trabzonspor 11’de Medjani ile golü bulurken Çaykur Rizespor ise 29’da Deniz Kadah ile skora denge getirdi. İlk yarı 1-1 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısı da ilk yarıdaki gibi büyük bir heyecana sahne oldu.

Trabzonspor 57’de Sefa ile 2-1 öne geçti. Çaykur Rizespor 65’te Kweuke ile skoru 2-2 yaptı. Trabzonspor, Yusuf-Sefa paslaşmasında Sefa Yılmaz ile 75’te bir gol daha bularak 3-2 öne geçti. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor Karadeniz derbisini 3-2 kazanarak moral buldu.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu**, Cem Satman**, Adil Sinem**

TRABZONSPOR: Fatih Öztürk**, Bosingwa**, Medjani***, Belkalem*, Constant* (Dk.46 Yatabare*), Mehmet Ekici***, Sefa Yılmaz*** (Dk.85 Salih Dursun*), Özer Hurmacı**, Yusuf Erdoğan***, Fatih Atik**, Cardozo* (Dk.80 Mustafa Akbaş*)

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan Kırıntılı***, Koray Altınay**, Viera**, Giray Kaçar**, Eren Albayrak**, Sylvestre*, Ümit Korkmaz* (Dk.59 Engin Bekdemir*), Kıvanç Karakaş**, Holosko* (Dk.79 Lualua*), Deniz Kadah**, Kweuke**

GOLLER: Dk.11 Medjani, Dk.57-75 Sefa (Trabzonspor), Dk.29 Deniz Kadah, Dk.65 Kweuke (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Dk.34 Belkalem, Dk.81 Fatih Atik (Trabzonspor), Dk.59 Giray, Dk.61 Eren, Dk.68 Kıvanç (Çaykur Rizespor)
kaynak: takaonline.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-


Üst Alt