Trabzonspor 1- İnter 1 Maç Sonucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzonspor 1- İnter 1 Maç Sonucu
[h=2]Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Trabzonspor çok güzel mücadele etmesine rağmen İnter'i yenmeyi başaramadı ve umudu son maça bıraktı..[/h]














UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında, temsilcimiz Trabzonspor gruptan çıkabilme adına çok kritik olan mücadelede Inter'i ağırladı. Karşılıklı gollerin ve net pozisyonların olduğu maçta Bordo Mavililer çok iyi bir oyun ortaya koysa da, bir puana razı oldu.

Müthiş bir futbol sergileyen Trabzonspor'un Adrian ile bir topu direkten dönerken, yakaladığı net fırsatları gole çevirmeyi başaramadı.
Konuk ekip Inter, 18. dakiakda Ricardo Alvarez ile 1-0 öne geçerken, İtalyanlar'ın golüne 21. dakikada Hamit Altıntop ile cevap verdik ve ilk yarı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıya da müthiş başlayan Trabzonspor, son paslarda başarılı olamayınca golü bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 6'ya çıkardı ve 2. sıraya yükseldi. Inter ise 10 puanla gruptan çıkmayı garantiledi.
Bordo mavili ekip 7 Aralık'ta deplasmanda Fransız ekip Lille ile karşı karşıya gelecek.
BİR ANLIK DALGINLIK GOLÜ GETİRDİ
Mücadeleye çok iyi başlayan temsilcimiz Trabzonspor, mücadelenin 18. dakikasında savunmada yaşadığı bir anlık dalglınlığın faturasını golle ödedi.
Trabzonspor ceza sahası önünde Diego Milito ile duvar pası yapan Ricardo Alvarez, vuruşunda kaleci Tolga'yı mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.
YÜREKLERİN AĞIZA GELDİĞİ AN
Geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmayan Trabzonspor, etkili atakları ile Inter kalesini ablukaya aldı.
21. dakikada Inter savunmasının arkasına atılan derinlemesine pasta Burak Yılmaz topa dokunabilse golü bulması içten bile değildi ancak meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.




BU KEZ OLDU! BEKLENEN GOL GELDİ!
Ardı ardına yakaladığı pozisyonlarla golün geleceğinin haberini veren Trabzonspor, 23. dakikada Halil'in müthiş vuruşunda skoru 1-1'e getirdi.
Gustavo Colman, Inter yarı sahasına taşıdığı topta pasını Halil'e verdi. Ceza sahası dışında kaleyi tam karşıdan gören bir noktada topla buluşan Halil'in vuruşu, önce savunmaya ardından üst direğe çarparak ağlarla buluştu ve Trabzonspor 1-1'lik eşitliği sağladı.
TOLGA VE GLOWACKI'DEN KRİTİK HAMLELER


Atağa çıkma hazırlığındaki Trabzonspor'da Zokora kendi yarı alanında kritik bir top kaybı yaptı.
Ekibimizin yarı alanında topla buluşan Stankovic, 55. dakikada ceza sahası dışından önünde seken topa iyi vurdu. Ancak kaleci Tolga köşeye giden topu çok iyi çıkardı ve kornere gönderdi.
Bu pozisyondan 5 dakika sonra Cambiasso'nun şık pasında Zarate savunmamızın arkasında iyi sarktı. Kalesini terk eden Tolga'dan sıyrılan Zarate'nin vuruşu boş kaleye yöneldi ancak Glowacki son anda vücudunu iyi koydu ve topun ağlara gitmesine engel oldu.
HALİL İYİ İNDİRDİ, BURAK...
62. dakikada Serkan Balcı sağ kanattan çok iyi ilerledi. Topla beraber dip çizgiye inen Serkan, ceza sahasına ortaladı.
Halil Altıntop penaltı noktasında topu kafayla önündeki Burak yılmaz'a indirdi. Burak Yılmaz gelişine vurmak istedi ancak top ayağına iyi oturmayınca kaleci Julio Cesar rahat bir kurtarış yaptı.
ALANZINHO FÜZEYİ YOLLADI! BİR DE GOL OLSA!
Karşılaşmanın 71. dakikasında sol kanattan hızlı gelen Trabzonspor, Inter savunmasını hazırlıksız yakaladı.
Adrian'ın ceza sahasına ortaladığı top Burak'a gelmek üzereyken rakip takımın savunması son anda kafayla uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Alanzinho, gelişine müthiş vurdu ancak top direğin hemen yanından auta gitti.
DİREĞİ GEÇEMEDİK
Trabzonspor gol için bastırdığı dakikalarda 75. dakikada direğe takıldı.
Sağ kanatta topla buluşan Celutska ceza sahası içine çok iyi ortaladı. Inter savunmasına kendisini unutturan Adrian bomboş pozisyonda rahat bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Julio Cesar'ı geçen top direğe takıldı. Direkten dönen topu Inter savunması uzaklaştırdı.
GÜNEŞ BU KEZ SAHA KENARINDA
14 Eylül 1983 tarihindeki karşılaşmada Trabzonspor'un kalesini koruyan teknik direktör Şenol Güneş, bu kez yedek kulübesinde yer aldı. O dönemde sahada bordo-mavili takımın başarısı için mücadele eden Güneş, bu kez saha kenarından oyuncularına verdiği taktiklerle galibiyet aradı.
Güneş, grupta İtalya'da oynanan ilk maçta cezası nedeniyle maçı tribünden takip etmişti.
LILLE YENDİ HESAPLAR KARIŞTI
Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapamayan ancak sonradan toparlanan Lille'nin deplasmanda CSKA Moskova'yı mağlup etmesi bütün planları alt üst etti. Gruptan çıkma iddiasını son maça taşıyan Lille, evinde ağırlayacağı Trabzonspor'u mağlup ederek gruptan çıkma hesapları yapacak.


UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'ndaki Trabzonspor-Inter karşılaşmasının ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Trabzonspor, karşılaşmaya savunmasını kalabalık tutan Inter karşısında baskılı başlamasına karşın, ilk etkili atağında golü bulan takım konuk Inter oldu. 18. dakikada Alvarez'in golü ile öne geçen rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren ve gol fırsatları yakalayan bordo-mavililer, rakibine 5 dakika sonra Halil Altıntop'un golüyle cevap vererek skorda dengeyi sağladı. Devrenin kalan dakikalarında her iki takımda buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince, ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. 2. dakikada Halil Altıntop'un pasında sağdan ceza alanına doğru hareketlenen Celustka'nın sert şutunda top, yandan auta gitti.
15. dakikada ceza alanının dışında Lucio'nun uzaklaştırmak istediği top, Burak'ın önüne düştü. Bu futbolcunun aşırtma vuruşunda kaleci Julio Cesar, meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.
18. dakikada Miloto ile paslaşarak ceza alanı sağ çaprazında kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Alvarez, sol ayağıyla yerden bir vuruşla topu Tolga'nın sağından filelere gönderdi: 0-1
22. dakikada Colman'ın ara pasında ceza alanı içinde savunmanın arkasında topla buluşan Burak'ın yatarak vuruşunda kaleci Julio Cesar'ı da geçerek kaleye doğru yönelen top, direğin dibinden auta çıktı.
23. dakikada Colman'ın pasında ceza alanı dışındaki Halil Altıntop'un sert şutunda, savunmadaki Samuel'in sırtına da çarparak yön değiştiren top, üst direğin içine vurarak filelerle buluştu: 1-1
35. dakikada Colman'ın pasında ceza yayı içindeki Alanzinho'nun yerden vuruşunda kaleci Julio Cesar, yatarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.
Pozisyonun devamında Alanzinho'nun kullandığı korner atışından gelen topa ceza alanı içindeki Burak'ın kafa vuruşunda kaleci Cesar, bir kez daha gol izni vermedi.
36. dakikada Trabzonspor yarı alanından aldığı topu sol çaprazdan ceza alanına taşıyan Zarate'nin şutunda kaleci Tolga, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
45 1. dakikada Zarate'nin soldan kullandığı serbest atışta, arka direkteki Milito topu kafayla Lucio'ya gönderdi. Bu futbolcunun şutunda Giray, topu kafayla kornere gönderdi.
İlk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR AZ SONRA..

Trabzonspor: 1 - Inter: 1 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Peter Kirkup (İngiltere)
Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Alanzinho, Halil Altıntop, Burak
Inter: Julio Cesar, Nagatomo, Samuel, Lucio, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Alvarez, Stankovic, Zarate, Milito
Goller: Dk. 18 Alvarez (Inter), Dk. 23 Halil Altıntop (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 11 Chivu (Inter), Dk. 42 Glowacki (Trabzonspor)
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak


haltie

haltie

Üye
çok güzel oynadı hakkıydı galibiyet gururlandım oyunu karşısında intere karşı beraberlik hiç yabana atılacak bir skor değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: alien61
alien61

alien61

Üye
Trabzonum güzel oynadı nasip değilmiş. Bu oyun bize turu getirir.
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Haklısın. Inter'i nasılda sıkıştırdı. Şu bir şut direkten geri gelmese maç 2-1 bitecekti ona üzülüyorum. Hakkını vermek lazım, Trabzon, Inter karşısında oldukça teknikti.
 
  • Beğen
Tepkiler: alien61
SHS

SHS

Üye
Helal olsun trabzona
 
  • Beğen
Tepkiler: alien61
arslansem

arslansem

Üye
Tebrikler Trabzonspor.Herkes bu maçtan sonra artık susmalı ve bu takımı alkışlamalı.Fakat işin ilginç yanı son maçlara göre 2. 3. 4. olma şansı var :)
 

Burak

Üye
güzel oynadı ya, tebrik
 
Consul9

Consul9

Üye
Gayet iyi oynadı trabzonspor
Son macları ele alrsak Inter cskayi yener ,Trabzon lille e kaybeder
Trabzon UEFA ya ,lille ve Inter şampiyonlar liginde devam eder
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
şansa şansa diyenler oturup bidaha düşünsün bu maçtan sonra çok güzel oynadı trabzon helal olsun size :alkis
 
  • Beğen
Tepkiler: India
Masha

Masha

Üye
Tebrikler
1 puanda 1 puandır.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
interden 4 puan çıkarmak herkezin harcı değildir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt