Trabzonspor 1-4 ...

Sponsorlu Bağlantılar

lazo009

lazo009

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor 1-4 ...
Spor Toto Süper Lig’de 15. haftanın kapanış karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Eskişehirspor’u konuk etti.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı mücadelede, Ertuğrul Sağlam önderliğindeki Kırmızı-Siyahlı konuk ekip, 32. dakikada üstünlüğü eline geçirmeyi başardı. Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Bordo-Mavililer’in file bekçisi İbrahim Demir ile karşı karşıya kalan Arjantinli futbolcu Funes Mori, ağları havalandırıp takımını öne geçirdi: 0-1. Kritik müsabakanın ilk devresi bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda gol yağmuru

Karşılaşmanın ikinci yarısında Karadeniz temsilcisinin kalesini tehlikeli ataklarla yoklayan Eskişehirspor, 73′te farkı ikiye çıkardı. Topu filelere gönderen isim Ömer Şişmanoğlu oldu: 0-2. Bu gole Trabzonspor’un yanıtı ise gecikmedi. Dakika 76′da sahneye çıkan Özer Hurmacı, takımını yeniden maça ortak etti: 1-2. Gol düellosuna sahne olan kritik müsabakada Ömer, 78′de bir gol daha kaydetti ve yeniden takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı: 1-3.

Son sözü Andaç söyledi

Maçın uzatma dakikalarında, 90+3′te Eskişehirspor, Andaç Güleryüz ile skoru 4-1′e getirdi. Ibrahim Sissoko’nun orta sahadan attığı pas ile sol kanatta topla birlikte hızla ilerleyen Andaç Güleryüz önündeki boş alanı değerlendirip ceza sahasına kadar ilerledi. Ceza sahasının içinde sol çaprazdan yerden düzgün bir vuruşla topu İbrahim Demir’in sağından filelerle buluşturmayı başardı. Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bordo Mavililer, evinde Eskişehirspor’a 4-1 mağlup oldu.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Özgür Yankaya**, Mehmet Cem Hanoğlu***, Asım Yusuf Öz**

TRABZONSPOR: İbrahim**, Bosingwa**, Belkalem*(Dk.27 Waris*)(Dk.57 Yatabare**), Mustafa**, İshak*(Dk.73 Sefa), Medjani*, Constant**, Soner*, Yusuf**, Özer**, Cardozo*

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin***, Kaan**, Diego***, Berkay**, Kamil***, Causic*, Aytaç*(Dk.76 Andaç*), Erkan**(Dk.81 Özgür*), Sissoko***, Ömer***, Mori***(Dk.76 Lawal*)

GOLLER: Dk.76 Özer (Trabzonspor), Dk.32 Mori, Dk.73 Ömer, Dk.78 Ömer (Eskişehirspor)

SARI KARTLAR: Dk.35 Constant, Dk.80 Soner, Dk.81 Cardozo (Trabzonspor), Dk.33 Mori, Dk.39 Aytaç (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor’u konuk eden Trabzonspor’da maç içinde yaşanan bir pozisyona yoğun tepki gösterildi.

Mücadelenin 14. dakikasında Yusuf Erdoğan’ın sol kanattan yaptığı orta doğrudan auta gitmek üzereyken kaleci Boffin’in müdahalesiyle top oyun alanına girdi.

Kalenin üst filesinden Oscar Cardozo’nun önüne düşen topa golcü oyuncu altı pasın sağ çaprazından kafayla şutunu vuruşunu yaptı.

Cardozo bu vuruşunda topu ağlarla buluştursa da yan hakem topun dışarıdan oyun alanına girdiğini söyleyerek golü vermedi.

Hakemin kararı sonrasında Trabzonsporlu taraftarların ve oyuncuların yoğun tepkisi ise sonuç vermedi.

Öte yandan Eskişehirspor’un 31. dakikada Mori ile 1-0 öne geçtiği golün öncesinde Trabzonsporlu futbolcuların faul itirazları vardı. Ancak oyunu devam ettiren maçın hakemi golden sonra tribünlerin tepkisini çekti.


satılmışşehir spor külübünün halen süperligde olması bile şaibeli bir durumken pozisyonları irdelemenin bir mantığı da yok aslında.
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
249
orgeneral2203
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
527
Baydırman


Üst Alt