Trabzon'da rota yine Semih'e döndü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trabzon'da rota yine Semih'e döndü
Trabzonspor’da Teofilo Gutierrez defteri kapanınca, forvet arayışında rota yeniden Fenerbahçe'nin golcüsüne döndü..



Teo defteri kapanınca Trabzon'da yeni arayışlar da kaçınılmaz oldu. Yurt içi ve dışındaki takipler hızlandırılırken, Türkiye piyasasında Trabzonspor'a en yakın adayın yine Fener'in nöbetçi golcüsünün olduğu konuşuluyor. Fanatik'in haberine Karadeniz ekibinde hücum konusunda son dönemde yaşanan hareketlilik bir türlü dinmiyor. Neredeyse her ana ve ara transfer döneminde bu bölgeye ya takviyeler oluyor ya da eldeki oyuncuların durumu rahatsızlık yaratıp gündem teşkil ediyor.

Buna son örnek kısa bir süre önce Umut Bulut paralelinde yaşanmış, teknik heyet onun Toulouse'a transferine kırmızı ışık yakmıştı. Şimdi Teofilo olayının patlak vermesiyle Şenol Güneş'in kararı daha bir anlamlı hale geldi.

Ancak Kolombiyalı'nın sürpriz ayrılışı yeni bir arayışı da kaçınılmaz kılıyor. Zira şu an kadroda direkt forvet özelliklerine sahip tek isim Umut Bulut olarak görülüyor. Onu orta alandan destekleyecek, gol beceresi yüksek çok oyuncu bulunmasına rağmen alternatif için çalışmalar başlamış durumda.
İki patron da hemfikir
Sadece transfer döneminde değil, normal süreçlerde de çalışmalarını sürdüren izleme komitesinin üyelerine 'rapor hazırlığı yapın' mesajı iletildiği edinilen bilgiler arasında.

Ancak Karadeniz ekibinde söz konusu golcü olduğunda ön plana yine tek isim çıkacak gibi duruyor. O isim de Semih Şentürk'ten başkası değil.

Sarı-Lacivertli kulüpte Niang'ın yediği olan, Güiza'nın iyileşmesinin ardından Gökhan Ünal ile birlikte kulübeye hapsolması beklenen milli oyuncu, bilindiği gibi hem teknik direktör Şenol Güneş'in hem de başkan Sadri Şener'in üzerinde hem fikir olduğu bir futbolcu. Şener'in, yakın dostu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kapısını çalması bekleniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
310
Haydar
zaza
Cevap
2
Görüntüleme
361
zaza
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
382
tragedie
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
325
tragedie


Üst Alt