Trabzona Zirve Hayâl oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Trabzona Zirve Hayâl oldu
Wederson'un 2 golüyle yenik duruma düşen bordo-mavililer 1 puanı 2. yanda Szymkowiak ve Fatih'le kurtardı. F.Bahçe ile aradaki fark ise 9 puana çıktı

Şampiyonluk mücadelesinden kopmak istemeyen Trabzonspor dün ecel terleri döktüğü Ankaraspor karşısında beraberliği de zor kurtardı: 2-2. 10. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında ilk yarıda 2 gol birden yiyen bordo-mavililer bu sonuçla 3.'lük şansını zora sokarken, haftaya oynanacak G.Saray derbisi öncesinde de moral kaybetti. Şenol'un kırmıza kartla oyundan atılmasına karşın Trabzonspor'a oranla üstün oynayan Ankaraspor, Wederson'un önce 13. dakikada, sonra 24. dakikada faul atışlarından bulduğu gollerle bir anda 2-0 öne geçti.

Tita çıktı, böyle oldu

Tita 30. dakikada topu direğe nişanlayınca Ankara 3. golden oldu. 40. dakikada lifi atan Tita'nın oyundan çıkması Başkent ekibinin hücum gücünü olumsuz etkilerken, Trabzonspor 72'de Szymkowiak, 80'de de Fatih'in kafa golüyle 1 puan almayı başardı.


Güneş: Sanki biz 10 kişi kaldık

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Ankaraspor maçı sonrası "Hedefimiz yolunda büyük yara aldık" dedi. Güneş şunları söyledi: "Sanki biz 10 kişi kalmışız gibi oynadık. Yenik duruma düştükten sonra da maçtan biraz koptuk. İlk yarıdaki dikkatsizlik bize pahalıya mal oldu."

'Trabzon neden gündüz oynuyor?'

Ankara karşısında 2 puan kaybeden Trabzon'da yöneticiler maçın gündüz oynanmasına tepkili. Federasyona defalarca başvuruda bulunduklarını belirten bordo-mavililer "Şampiyonluk kovalayan bir takım olarak maçlarımızın gündüz oynanmasına anlam veremiyoruz" dediler.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Trabzon'a ancak UEFA ilk iki sıra su an Trabzona kapalı.... :oke:
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tamamen hayal artık gs-fb kaldı ama şampiyonlar ligi düşünürde ts bu hafta gs yi devirirse fener kesin şampiyon...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
MAc ortada gibi gorunuyor.Ts bastıracak Gs bastıracak:bu macı TS alırsa (İnşallah) Fb (Van_hoijdonkun dediği gibi) kesin şampiyon...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
525
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
392
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
340
DiaBLoS


Üst Alt