Trabzon Otobüsü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon Otobüsü
Temel?le Dursun Trabzon?a gideceklermiş... Ama ceplerinde hiç para kalmamış...
Neyse Trabzon?a doğru yürümeye başlamışlar... Yolun kenarında giderken otobüs garajı görmüşler... Etrafa bakmışlar kimseler yok...
Temel, Dursun?a demiş ki;
"-Ula Dursun, Trabzon?a kadar yürümektense gel şurdan bir otobüs çalalım onunla gidelim..."
Dursun "Tamam" demiş... Temel içeri girmiş, Dursun ise dışarda etrafı kontrol ediyormuş...
Aradan 10 dakika geçmiş Temel yok... Tam o sırada içerden motor sesi gelmiş ve Temel otobüsle dışarı çıkmış...
Dursun hemen atlamış otobüse ve Temel?e sormuş;
-Neden bu kadar geç kaldın...
"-Ula Trabzon?a giden otobüsü en arkaya koymuşlar..."

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bide şu temel olmasa
kim bizi güldürecek :D

neslein

neslein

Üye
temelin fıkraları manyak yaa
paylasım için saol:oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
:kop::kop::kop: çok delüüüüüü bi fıkra yav:kop:

POWER

POWER

Üye
:kop:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Sürücü dikiz aynasinda kendisini izleyen polis aracini görünce kaçabilecegini düsünüp gazi kökler. Ancak polisi silkeleyemedigini görünce pes ederek kenara çeker. Polis arabadan çikip sürücünün yanina gelir ve sorar:

-Arkadas, çok yorgunum. Bana mantikli bir mazeret gösterirsen seni birakip gidecegim.

Sürücü düsünür ve yanitlar:

-Karim geçen ay beni bir polis için terk etti. Aynada polis aracini gürünce, kaçtigi polis onu bana geri getiriyor sandim!

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Temel, kahveden çıkınca kapının önünde bir saatlik bir gecikme için park cezası yazan trafik polisiyle burun buruna gelmiş...
"Yazma şu cezayı memur bey" demiş...
Polis onu hiç umursamadan cezayı yazmaya devam edince onun bir "İşgüzar" olduğunu söylemiş...
Polis Temel?e şöyle bir bakıp, "Aşınmış lastikler" için ikinci bir ceza makbuzunu yazmaya başlamış...
Temel, ne kadar ceza yazarsa yazsın, ona vız geleceğini söyleyince polis ilk iki ceza makbuzunu arabanın sileceği altına sıkıştırıp üçüncü makbuza başlamış...
Bu sürtüşme 20 dakika kadar sürmüş, polis ceza üzerine ceza yazmış...
Temel hiç oralı olmamış...
Yürümüş, karşı kaldırımda park ettiği arabasına binip, sürmüş gitmiş...

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Oflular

Of'lular toplanmışlar av tüfekleriyle Rusya'ya doğru ateş ediyolar. Bunu gören hacının biri;

- Ula oflular ne yapaysunuz aburaya.

-Rusyaynan savaş edeyruk haci.

- Ula av tüfeğiynen savaş olurmu hiç.

-Ya ne edcez haci emmi.

- Çekilin ordan bu benim işim.

- Bi gürgen ağacı kesin.
Oflular bi gürgen ağacı keserler.

- İçini oyun.
Oyarlar.

- İçini saçma barutla doldurun.
Doldururlar.

- Fitilini koyun ucuna, bide büyük demir.
Oflular hepsini yapar.

Hacı;
- Şimdi fitili ateşleyin.
Fitili bi ateşlerler. Büyük patlama 100 oflu şehit.

Fikri veren hacı;

- Ha burda 100 ölü varısa, rusyanın anasını ağlattık...

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Savcı, morgdaki üç cesedi incelemek üzere gelmişti.
Birinci ceset sırıtıyordu. Savcı nedenini sordu.
"Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazandı,sevincine dayanamadı, kalp krizi geçirdi ve öldü", dediler.
İkinci ceset de sırıtıyordu. Savcı sordu;
-Bu neden sırıtıyor ?
"Bunun da oğlu doğmuştu. Sevinçten kalbine yenik düştü" diye açıkladılar.
Üçüncü ceset Temel'in kömür halindeki cesediydi. O da sırıtıyordu. "Bu neden oldu?" diye sordu savcı.
"Efendim, buna yıldırım çarpti" dediler.
-Peki neden sırıtıyordu?
-Fotoğrafını çekiyorlar sanmış.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
İlkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen "çocuklar konu serbest,hayvan resimleri çizin bakayım“ dedi.
10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı.Öğretmen yanına geldi.Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. çocuğun bu sinekten şikayetçi olduğunu zanneden Öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek olmadığını fark etti. bu bir sinek resmiydi.öğretmen şaşkınlıkla sordu:

-Sen mi yaptın oğlum bu resmi?

-Evet öğretmenim.
- Peki bir de at resmi yap bakayım.

Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp çıkacak.O kadar canlı. Şaşıran öğretmen:
- Yavrum beni hemen babana götür. Sen müthiş bir yeteneksin.Burada harcanmaman gerekir.Derhal güzel sanatlara transfer olman lazım.Babanla konuşmalıyım, dedi.
Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular.Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler.İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam yatıyordu. öğretmen konuşmaya başladı:

-Geçmiş olsun efendim.

- Teşekkürler.

- oğlunuz

- Allah kahretsin oğlumu.

- Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler...

- Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın.

- Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun...

- Yeteneğine başlatmayın şimdi.

Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?

Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim.

Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş....

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:

"İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
"Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın"

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Görünüşü ihtiyar amma içi kıpır kıpır bi yaşlı amca manifatura dükkanı işletiyormuş...
Birgün içeriye fıstık gibi bi kız girmiş ve Sormuş :
- Amca kumaşın metresi ne kadar ? ihtiyar içini çekerek,
- Metresi bir öpücüktür. Dudaktann.. Kız şaşırarak
- 10 metre alayım bari, iHtiyarın Gözleri Fıldır fıldır olur ve hemen 10 metre kumaşı keser ve kızdan hesabı ister.
Kız kapıya doğru seslenir,
- Büyükanne hesabı ödermisin

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Adamın biri Afrikada safariye çıkarken yanına minik köpeğini de almış. Minik köpek;bir gün ormanda dolaşıp ,kelebekleri kovalar,çiçekleri koklarken kaybolduğunu farketmiş. Ne yapacağını düşünürken bir de bakmış ki karşıdan bir leopar geliyor ve belliki günlük yiyeceğini arıyor. "Şimdi başım dertte" diye düşünmüş minik köpek. Etrafına bakmış yerde kemik parçalarını görmüş. Hemen arkasını leoparın geldiği yöne dönerek kemikleri yemeye başlamış,bu arada da arkadaki haraketi kestirmeye çalışıyormuş.Leopar tam saldıracakken minik köpek kendi kendine konuşmuş "Ne kadar lezzetli bir leoparmış.Acaba etrafta bundan bir tane daha varmıdır ki?" diye sormuş. Bunu duyan leopar bir anda donmuş kalmış ve en yakındaki ağaca tırmanarak dalların arasına saklanmış. "Tam zamanımda kurtardım yoksa bu köpeğe yem olacaktım" diye düşünmüş leopar. Bütün bunlar olup biterken bir başka ağacın üstündeki bir maymun olanları izliyormuş. Bildiklerini kullanarak leopardan kurtulacağını düşünmüş. Leoparın yanına giderek neler olduğunu anlatmış.Leopar köpeğin yaptıklarına çok sinirlenmiş ve maymuna "Atla sırtıma gidip şunu yakalayalım" demiş. Ancak minik köpek neler olduğunu ve leoparın sırtında maymunla birlikte yaklaştığını fark etmiş. "Şimdi ne yapacağım" diye düşünürken kaçmaya teşebbüs etmemiş. Bunun yerine arkasını leoparın geldiği yöne dönerek,kemikleri yemeye devam etmiş. Tam leopar saldıracakken yine kendi kendine konuşmuş; "Bu aptal maymunda nerede kaldı ? Yarım saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok".....

nightdragon35

nightdragon35

Üye
    Konu Sahibi
Kadının biri rahatsızlığı bulunan oğlunu doktora götürmüş :
- Doktor bey oğlum rahatsız.
- Nesi vardur ?
- Bacakları çarpık, kolları tutmuyor, gözleri iyi görmez ve de pek iyi işitmez.
Temel bunun üzerine kadına döner :
- Lütfen soyinun, sonra da uzanun der.
Kadın şaşkın bir vaziyette,
- Doktor bey hasta olan ben değilim, oğlum hasta.
- Ula anladum da uşağu tüzeltmek, yenisini yapmaktan taha zor

obas

Üye
..................!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

vazi

vazi

Üye
Hepsi Çok Güzel Eline Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt