efsane_ozdes Üye halal olsun birader türkiye seninle gurur duyuyor daaaa yalnız benim telde bir virüs var kendi kendine mesaj yolluyor nasıl silebilirim lütfen cevap
halal olsun birader türkiye seninle gurur duyuyor daaaa yalnız benim telde bir virüs var kendi kendine mesaj yolluyor nasıl silebilirim lütfen cevap
kutayfun Üye aga 6600 da kesik çalıo demişsin bende normal eq yu da açıorum arkada bişiler oluncada farketmio ama gerçekten bir numara bi program
aga 6600 da kesik çalıo demişsin bende normal eq yu da açıorum arkada bişiler oluncada farketmio ama gerçekten bir numara bi program
mellihyurdemi Üye dostum fj turanınkinde zil sesi orjinale dönüyodu ben istemeden... diğer mp3 çalarları (coreplayer we n70 müzik çaları) sesleri kesik kesik çalıyo... umarım bunda yoktur.... şimdiden eline sağlık
dostum fj turanınkinde zil sesi orjinale dönüyodu ben istemeden... diğer mp3 çalarları (coreplayer we n70 müzik çaları) sesleri kesik kesik çalıyo... umarım bunda yoktur.... şimdiden eline sağlık
servet001 Üye Koçum benim beeee eyvallah benden sana fix thank you .... eyvallah ellerin dert görmesin