Tp- Link Tl-Wn721N usb adaptör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertuqrul37

Üye
    Konu Sahibi
Tp- Link Tl-Wn721N usb adaptör
S.a arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum fakat sorum ben kablolu ağımı kablosuz yapıp telefonumdan pc internetine bağlanmak için bu TP- LİNK TL-WN721N usb adaptorü aldım fakat nasıl yapacağımı bi türlü bulamadım burdaki deneyimli arkadaşlar bilri diye konuyu buraya açtım yanlış yere açtıysam k.b pc vista eğer vistaya göre program varsa bu kablolu ağı kablosuz yapmak iç.in onuda verriseniz ii olur şimdiden teşekürler modem kablolu bu arada

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yanında verilen cd nin içinde prgoram var onu pc ye kur.
o program yardımıyla şifreli bir wireless ag oluşturup baglanabilirsin.
şifreleme yöntemini wpa2 seç :oke:

fnldstntn

Üye

Burdaki uygulama işini görecektir...

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Yanlışım varsa affola ama USB Adaptör yazıyor gördüğüm kadarıyla Modem yazmıyor ? Yani kablolu modeminden o şekilde internete bağlanamazsın. USB Adaptör Alıcı işlevi görür verici değil.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Yanlışım varsa affola ama USB Adaptör yazıyor gördüğüm kadarıyla Modem yazmıyor ? Yani kablolu modeminden o şekilde internete bağlanamazsın. USB Adaptör Alıcı işlevi görür verici değil.
ozetleyeyım... :)
modem bılgısayara baglı.. Arkadasta usb wireless i kullanarak pc nin internetini telefonda kullanmak istiyor....usb wıreless sadece alıcı olarak calısmıyor. Verıcı olarakta calısıyor. :oke:

- - - Eklendi - - -

verici olarak kullanabılmesı ıcın gereklı olan program tplınkn yanında verılen kucuk cd nın ıcınde var

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Hotspot varsa o ayrı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...