TP-Link TD-W8968 ile Airties RT-206v2 Modemi birbirine bağlamak istiyorum ama bilmiyorum :(

kimse tplink ile airtiesi bağlayamıyor sen mi bağlayacaksn...

kablosuz olarak tekrarlatma yapamazsın... adaptör gibi modemler birbirini görüyor ama bridge kurulmaz

Konu Sahibi
kimse tplink ile airtiesi bağlayamıyor sen mi bağlayacaksn...

kablosuz olarak tekrarlatma yapamazsın... adaptör gibi modemler birbirini görüyor ama bridge kurulmaz

abi biz motorolayla deniyorduk ya onun gibi birşeyler yapamaz mıyız ?

Konu Sahibi
hmm,peki birşey daha sormak istiyorum sana abi şimdi yeni aklıma geldi

bizim depoda rt-205 var oda ttnetten verilme onu alsam tplink i de oraya taksam rt-206 ile 205 i birbirine bağlasak nasıl bir durum olur ?

hmm,peki birşey daha sormak istiyorum sana abi şimdi yeni aklıma geldi

bizim depoda rt-205 var oda ttnetten verilme onu alsam tplink i de oraya taksam rt-206 ile 205 i birbirine bağlasak nasıl bir durum olur ?
çalışır

Konu Sahibi

o zaman abi ben yarın depoya gittiğimde modemi alıyorum TP-Link'i oraya bırakıyorum bu şekilde çalışacaksa boşuna köprüye para vermeyeyim

birde ben modemi 300Mbit aldım ama bu 300Mbit neyi temsil ediyor abi ? 300Mbit'e kadar desteklediğini mi ? yoksa pcler arasındaki ağ bağlantısı hızını mı ? eğer ağ bağlantısı hızıysa boşuna almışım çünkü ben hiçbir zaman ağ bağlantısı kullanmam kullansam bile hamachi üzerinden kullanırım

- - - Eklendi - - -

gerçi 300Mbit'e kadar desteklediğini temsil etse bile bizim internet 16 Mbit ve kolay kolay artmaz çünkü ortak kullanım