^Toyota'yı Yenmek Zor Olacak^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Toyota'yı Yenmek Zor Olacak^..
Mark Webber, markalar klasmanında 4.lüğü elde edebilmeleri için sürekli gelişmekte olan Toyota karşısında zorlanacaklarını düşünüyor.

Red Bull sezon başında Ferrari, Mclaren ve BMW Sauber 3'lüsünün ardından en hızlı 4. takım gibi görünüyordu ancak daha sonra Toyota'nın gelişmesi ve sıkı puanlar kazanması ile Red Bull, Toyota ve hatta Renault'un da gerisinde kaldı.

Webber aradaki farkı kapamanın kolay olacağını düşünmüyor.

Webber "Bizim için yoğun bir mücadele olacak. Ne yazıkki her iki aracımız da puan kazanamadı ancak son 2 yarışta onların(Toyota) 2 aracı puan kazandı."

"Ve eğer bunu David ile başarabilirsek, ki bu bizim için zor olacak, 10 puan geride olduğumuz için bunu kapamak biraz zaman alacak." dedi.

4.lük ile takım büyük gelir elde edecek olsa da Webber bu kadar zorlamaya değeceği konusunda endişeli.

Webber "Bu seneki araca bir yığın gelişim uygulayabilir ve zorlayabilirsiniz ancak Singapur'da güvenlik aracına takılıp her şeyi mahvedebilirsiniz ya da tam tersi."

"4.lük için her zaman baskı altındayız ve Toyota asla bizden uzak olmadı. Kanada haricinde tüm puanlarda alabileceğimin en iyisini aldım."

"Hak ettiğinizi alırsınız. Mükemmel kriketçi dostum Steve Waugh'un dediği gibi: Skor tahtası asla yalan söylemez. Burası olduğumuz yer." dedi.
 


Üst Alt