Preloader
Üye
Bilgi için teşekkürler, çalışmamasına üzüldüm.Çalışmıyor ayrica us dolar a mail adres falan gibi seyler istiyorNote 3 calismiyor
Bilgi için teşekkürler, çalışmamasına üzüldüm.Çalışmıyor ayrica us dolar a mail adres falan gibi seyler istiyorNote 3 calismiyor
Aynen oyle ben de kaç ay dir bakıyorum ama yokBilgi için teşekkürler, çalışmamasına üzüldüm.
Kardesim handleri özelden atarmisininternet yok handlerden giriyom sonra bakarım
Android 4.2.2 ve alt peki samsung galaxy s5 ne?Samsung Galaxy S5'in bile tek tıkla root edildiği söyleniyor. (Galaxy S5'im olmadığından deneyemedim) Eğer siz de Android 4.2.2 ve daha alt bir sürümünü kullanıyor

Onu bende düşündüm ama internette öyle yazıyorduAndroid 4.2.2 ve alt peki samsung galaxy s5 ne?![]()
(istersen özelden link verebilirim)En kesin yöntem bilgisayarla yapmak sanırım.Aynen oyle ben de kaç ay dir bakıyorum ama yok
Tabiki -->su nu dire apk olarak koysaniz
Xperia Sp 4.3 çalıştı![]()
çalışmasına sevindim, iyi forumlar Bu tür programların hepsi virüs olarak algılanırKardes virus uyarisi verdi saglam olduguna emin misin?
Htc Desire 816 olmadi kardes rootlayamadiBu tür programların hepsi virüs olarak algılanır![]()