Nexus 5'te Lollipop varken denedim, desteklenmeyen telefon dedi. Sırf denemek için 4.4.4 kurdum çalıştı. Tek tuşla root yapıyor, reboot bile gerekmiyor. Yapan adam aşmış artık
Nexus 5'te Lollipop varken denedim, desteklenmeyen telefon dedi. Sırf denemek için 4.4.4 kurdum çalıştı. Tek tuşla root yapıyor, reboot bile gerekmiyor. Yapan adam aşmış artık
Vestel venus v5 de denedim cihaza siyah bi ekran geldi oylece kaldi. Acaba beklemem gerekiyormu diye dusundum ama cihaza bisey olur diye bataryayi soktum. Yani sonuc vestel venus root olmadi.
Vestel venus v5 de denedim cihaza siyah bi ekran geldi oylece kaldi. Acaba beklemem gerekiyormu diye dusundum ama cihaza bisey olur diye bataryayi soktum. Yani sonuc vestel venus root olmadi.
Vestel venus v5 in surumu 4.3 yani denedigim buydu ve olmadi. Framaroot ilede olmadi. Suan icin bu vestelin telefonunu root yapabilcek program googlede yok. Sonunda googlede olmayan biseye rastladik Bulan varsa cevap yazarsa seviniriz
Daha önce, Piranha Quattro Tab 9 , Turkcell MP5 Xperia Arc S , Xperia Tablet S kullandım tüm cihazları da rootlamıştım, ve hepsini fabrika ayarlarına geri döndürmüştüm. Root silinmemişti eğer bahsettiğiniz orjinal ayarlara döndürme işlemi fabrika ayarlarına döndürmekse root gitmiyor. Tabi bu özellik cihazdan cihaza değişebilir o ayrı bir konu.
telefonu garanti dışı bırakma diye bir şey yok; normal root'larda siz dışarıdan injection ile yaparsınız o işlem garantiyi devre dışı bırakır ki; eğer kernel yenileniyorsa flash counter'a da bir şeyler ekler.
bunda ise ne kernel'i elliyor program ne de rom'a karışıyor; varolan android sistemindeki bir exploit'ten faydalanıyor o kadar. gerektiğinde full unroot yaparsınız ilk günkü halinden zerre farkı kalmaz
telefonu garanti dışı bırakma diye bir şey yok; normal root'larda siz dışarıdan injection ile yaparsınız o işlem garantiyi devre dışı bırakır ki; eğer kernel yenileniyorsa flash counter'a da bir şeyler ekler.
bunda ise ne kernel'i elliyor program ne de rom'a karışıyor; varolan android sistemindeki bir exploit'ten faydalanıyor o kadar. gerektiğinde fu ll unroot yaparsınız ilk günkü halinden zerre farkı kalmaz
Böyle saçma indirme linkleri olamaz orjinal sitesi zaten paralı attığı zipsharede de bir halt yapılmıyor! biri şuraya adamakılli bir link atarsa çok makbul geçer
Kurdum ama olmadı xperia sp!