Tövbe Bismillah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Tövbe Bismillah
Endonezyalı Chandra Wisnu'nun dramı, hiç kimsede yok gibi. Küçük sivilce gibi başlayan çıkıntılar yıllar içinde böyle bir görüntüye büründü.

Endonezyalı Chandra Wisnu 33 sene önce eşi Nanik ile evlendiğinde hayatının gayet güzel olduğunu düşünüyordu. Genç, yakışıklı ve eğitimli bir adamdı.

Başlarda ensesinde küçük baloncuk gibi yaralar çıkmaya başladığını farketmişti fakat pek üstünde durmamıştı. Şu anda 57 yaşında olan talihsiz adam kendini evine kilitliyor ve kimsenin onu bu halde görmesini istemiyor.

Dışarı çıktığı ender zamanlarda ise 3 kat giyinip güneş gözlüğü takıyor ki çocukları korkutmasın..

Benden hastalık kapacaklarını düşünerek kaçıyorlar ben de onlardan uzak duruyorum. Sadece kızımı okuldan almak için evden çıkıyorum´ diye de ekliyor

32 yaşına geldiğinde tüm vücudu tümörle kaplı hale gelen Wisnu´nun hayatı şu anda daha da zor. 57 yaşındaki adamın tek korkusu diğer çocuklarının da hastalık belirtisi gösteriyor olması. Hastalığının özel bir tedavisi bulunmadığı için elinden tek gelen şey beklemek.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:oha: çok kötü oldum :(

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
Allah acil şifalar versin. Bize
de hiç yaşatmasın .

pelın_

Konu Sahibi
Amin ilk gördügümde ne yalan söliyim iğrendim sonra çok tuhaf oldum karman çorman duygular içindeyim OFF Allah yardım etsın ya

hidayet02

hidayet02

Üye
Hakketen Tövbe...

Keşke Konuya Hiç Tıklamasaydım...

Enes

Enes

Üye
kader..

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
Vallaha bende ilk çok iğrendim sonra tiksinti duydum ama haberi tamamen okudum sonra çok acıdım Allah ailesine göstermesin onada sabır ve şifa versin. Bizlere ne göstersin nede yaşatsın Yüce Allah

pelın_

Konu Sahibi
amin valla aslında hep böle ufak şeylerii önemsememkten geliyo insanın başına bunlar zamnnda gitseymış doktora belkı bukadar ilerlemezdi

larten123

larten123

Üye
allah acil şifa versin beterin beteri var ilk adamdan iğrendim tamamını okuyunca ondan iğrendiğim için kendimden iğrendim...

KayraBey

KayraBey

Üye
Rabbim muhafaza eylesin.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
iyide ordaki tıp bilim sağlık v.s. çok gelişmemiş ki.. ampirik bilgilerle hastalıkları tedavi etmeye çalışıyorlar.

CABBAR

CABBAR

Üye
Allah sağlıkla imtihan etmesin hiçbir kulunu. Küçük önemsemediğimiz sorunlar daha sonra büyük problemler doğurabiliyor. Belki ilk başta bi hekime gitse çare bulunurdu ya da önlem alınırdı. Allah Acil şifa versin kimseye dert verip derman aratmasın inşallah

lolaman

lolaman

Üye
Allah yardım etsin.

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH şifa versin , ALLAH yar vede Yardımcısı oLsun..

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Allah yardımcısı olsun. ( Amin )

bill_

bill_

Üye
Allah acil şifa versin valla :/

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
derdi veren ALLAH dermanıda verir inşALLAH.

Adilx05

Adilx05

Üye
Harbi Tövbe Bismillah :oke:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
allah yardımcısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...