TouchGameTN Akıllı Hesaplama v1.00 (0) S60v5 S ^ 3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hc500

hc500

Üye
    Konu Sahibi
TouchGameTN Akıllı Hesaplama v1.00 (0) S60v5 S ^ 3 Anna Belle Signed

Akıllı Hesaplama popüler bilimsel hesap makinesi tamamen işlevsel ve ücretsiz bir tat. Bu, birden fazla geri alma ve yeniden, basit ve hızlı hesaplamalar için temel Hesap yanı sıra 28'den fazla fonksiyon ve bizim çok övdü tasarım yüklü Bilimsel Hesap içerir.

• Beğen
Tepkiler: fenker

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım bu paylaşılmıştı "Calculator" başlığıyla. Yine de teşekkürler...

jatvalca

jatvalca

Üye
güzel uygulama işe yarar teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
güzl uygulama iş yapar

plenken

plenken

Üye
Program güzel görünüyor emeğiniz için teşekkürler
Ancak derece cinsinden Sin30 aldığımızda 0.5 değerini doğru olarak verdiği halde 0.5' in arcsin'ünü aldığımızda 30 dereceyi bulamadık
Bu hatanın neden kaynaklandığı konusunda aydınlatırsanız seviniriz.

StigmatA

Üye
dostum adam programı paylaşmışi yapmamışki nerden bilsin neden öyle çıkıyor:)

• Beğen
Tepkiler: hc500

StigmatA

Üye
tşkler amacım arkadaşı kırmak değil fakat gereksiz bir soru umarım oda beni anlar hak veriri. bizim üzerimize düşen paylaştığın için sana teşekkürlerimizi iletmek.

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler;
Amacım, programın Ters trigonometrik işlemleri doğru yapıp yapmadığını kontrol etmekti sadece, İşimiz gereği harita hesaplamalarında kullanıyoruz. Ayrıca paylaşımlar için yukarıdada belirttiğim gibi tekrar teşekkür ederim; Ancak Doğru hesap yapmayan hesap programının paylaşıldığı kanısındayım. Sizcede öğle değilmi?

StigmatA

Üye
tabikide bende inşaat mh.yim yani hak veriyorum sana dostum ama ne bilim nedneini soruyorsun arkadaşa arkadaş sonuçta matematikçi dğeil. sadece hatalı oldğunu belritmen yeterlolurdu diye düşünüyorum ensye önemnli dğeil:)

hc500

hc500

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben ne mühendisim, ne trigonometriden anlarım nede sin,cos vs bu programı yabancı bir siteden gördüm ve belki bir arkadaşımın işine yarar diye buraya ekledim deneyip doğruysa kullanmak değilse kullanmamak size kalmış.

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

garipcokhayat

Üye
Teşekkürler. İndirdiğim prolar arasında en kullanışlısı.

covar

covar

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt