Uygulama Touch Wiz Uygulaması Durduruldu Sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

dsendil

Üye
    Konu Sahibi
Touch Wiz Uygulaması Durduruldu Sorunu ??
Merhabalar Telefonum Galaxy S3 son 1 haftadır günde 2-3 kere telefon kendiliğinden simsiyah ekran oluyordu ekrana dokununca sadece geri ve seçenekler tuşunun ışıkları yanıyordu telefonu düzeltmem içinde pili çıkarıp takmam gerekiyor 2 gün önce telefonu servise verdim rootu ve diğer herşeyi sıfırlayıp neyse serviste hiç bişey yapmadan zaten benim yaptığımı yapıp versiyonu yenidne yükleyip göndermiş stok rom u bende alınca gene oyunlarımı yükleyip root yaptım ve sorun gene var hale düzelmemmiş bugün de siyah ekran varken biraz bekledim ve bana Touch Wiz Uygulaması Durduruldu yazısını verdi bekle dedim bişey olmadı gene yazı çıktı kapat dedim gene bişey olmadı pili gene çıkarıp taktım. Şimdi bu sorunu nasıl çözebilirm acaba daha yeni Rom yüklendi wipe yapıldı ama gene bu sorun var yardımlarınız bekliyorum.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
telefonu rootsuz kullan ve orijinal her uygulamasının içinde olduğundan emin ol

dsendil

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal her uygulaması derken ?

The Shadow

The Shadow

Üye
telefona git bir launcher indir sonra touchwiz i titanium backupla sil

furkann20

furkann20

Üye
Madem root atacak kadar bilgin var, custom rom kullan ;)

Veya touchwiz arayüzünü devre dışı bırakıp başka bir launcher kullan.

Bir seçenek daha sunayım, jkay deluxe settings yükle ve touchwiz arayüzünü görev yöneticisinde beyaz listeye taşı.

dsendil

Üye
    Konu Sahibi
1.5 senedir kendi launcher ı stock rom ve rootlu bir şekilde kullanıyodum telefonu hiç bir sorun olmadan en olduda böyle oldu ben anlamadım.

Üst Alt