touch.facebook.com uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
touch.facebook.com uygulaması
Arkadaslar hangı tarayıcı (opera mobile 12.00 hariç) ve uygulamayı kullandıysam anasayfada sorun yok ama profile gırınce ısım gozukuyo ama duvar gozukmuyo sizce sorun ne olabılır telefonun kendı tarayıcında bıle gostermıyo

mcan_92

mcan_92

Üye
tavsiye etmem o uygulamayı işletim sistemin ne?

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 tabiki

mcan_92

mcan_92

Üye
o zaman symbian ile ilgili başka facebook uygulamalarını kullanmanı tavsiye ederim o uygulamayı bende kullandım ama gereksiz bir uygulama

EmReRoĞlU

Üye
o uygulama diğer telfonlardaki gibi olsun die yapılmış ilk gördüğümde bnde sevindim,çünkü beğen tuşuna bastığında sayfa kendini yenilemiyordu ama bir süre sonra bellek dolu falan sorunu aldım internet cevap veremiyor gibi yoksa o uygulama bnce güzel ama sorunlu olduğu için kullanmamanı tavsiye etmem onun yerine ovidekini indir orda grupları göstermesede şu ana kadar en sevdiğim mesajlaşma programı eğer oviden bulamadıysan pcden facebooka gir orda facebook mobil kullan var tııkla sana bir link gelecek o da ovidekinin aynısı zaten :)

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
o uygulama diğer telfonlardaki gibi olsun die yapılmış ilk gördüğümde bnde sevindim,çünkü beğen tuşuna bastığında sayfa kendini yenilemiyordu ama bir süre sonra bellek dolu falan sorunu aldım internet cevap veremiyor gibi yoksa o uygulama bnce güzel ama sorunlu olduğu için kullanmamanı tavsiye etmem onun yerine ovidekini indir orda grupları göstermesede şu ana kadar en sevdiğim mesajlaşma programı eğer oviden bulamadıysan pcden facebooka gir orda facebook mobil kullan var tııkla sana bir link gelecek o da ovidekinin aynısı zaten :)
begenı olayı süper anında begenıyo artık ovidekine mecbur kalacagız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt