Tottenham'dan Bale itirafı

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Tottenham'dan Bale itirafı

İngiliz kulübünün sportif direktörü Sir Keith Mills, 'in renklerine katmak istediği hakkında açıklamada bulundu.Mills, ile çalışmaya devam etmeyi çok istediklerini vurgulayarak, "Fakat kendisi kulüpten ayrılmak isterse açıkcası 'da onu tutmamız çok zor gözüküyor" ifadesini kullandı.
Bale'in kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Mills, "Sözleşmesi devam ediyor ancak ne olursa olsun Bale'in önce 'da kalmayı kabul etmesi gerek" diye konuştu.
BALE'İN TRANSFERİ İÇİN BİR ARAYA GELECEKLER
Başkanı Florentino Perez, Florida'da Başkanı Daniel Levy ile bir araya gelerek Bale'in transferi için masaya oturacak. İngiliz yıldız için 100 milyon sterlini gözden çıkaran İspanyol ekibinin önümüzdeki 48 saat içinde transferi netleştirmesi bekleniyor.
CRISTIANO RONALDO NİKAH TAZELEDİ Mİ?
ayrıcı, Portekizli yıldızı ile nikah tazelemek için de girişimlerini sürdürüyor.
İspanya'da yayınlayan Marca Gazetesi, 'nun 2018'e kadar sözleşme yenileyeceğini iddia ederken, Bale'in transferinin ardından İspanyol ekibinin resmi açıklama yapacağı vurgulandı. Gazete, Portekizli yıldızın senelik 17 milyon eurodan 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacağını öne sürdü.
Marca'nın haberine göre, Ronaldo imzalayacağı yeni sözleşmeyle İspanya'nın en çok kazanan futbolcusu unvanını da Lionel Messi'den teslim alacak
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
364
DiaBLoS
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
365
Baskentliia
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
422
Akıncı
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
420
jojo_va


Üst Alt