Toshibanın Dizüstü Bilgisayar, "transparan" Ekranıyla Görenleri şaşırtıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
Toshibanın Dizüstü Bilgisayar, "transparan" Ekranıyla Görenleri şaşırtıyor.
Transparan teknoloji
Japon teknoloji şirketi Toshiba'nın ürettiği dizüstü bilgisayar, "transparan" ekranıyla görenleri şaşırtıyor. Henüz deneme aşamasında olan bu modelin piyasaya çıkış tarihi açıklanmıyor.

Bu bilgisayarın saydam ekranına bakan kullanıcılar, arkasını görüyor. Toshiba, henüz deneme aşamasında olduğu belirttiği bu modelin piyasaya çıkış tarihini açıklamıyor. Ama internet sitelerine bakılırsa, "şeffaf" bilgisayarın şimdiden binlerce hayranı bulunuyor

Alıntıdır..

amedian

amedian

Üye
öh artık teknoloji dedik bu caponlarda işin suyunu cıkarılar helal olsun walla, gözler küçük ama maş. akıl yerinde

hidayet

hidayet

Üye
şimdi ben bu bilgisayarda bir işimi görecek olsam ekranın arkasından birileri geçse bütün dikkatim dağılır vede bu özelliğin yararı ne

sadoes

sadoes

Üye
bu caponlar yakında havada ucan arabalarıda ıcat edrler heralde o laptop nası bişi helal olsun admlara

yitik savaşçı

Üye
Masaüstündeki ikonlar; cam üzerine yapıştırılmış çıkartmalara benziyor...

RockFord Fosgate

Üye
walla bu teknolojı gercekten warsa super ama gereksız bı teknolojı olmuss!!!!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla diyecek birşey bulamıyorum

yitik savaşçı

Üye

Şu fotoğraflara bakar mısınız? Yoksa bu haber eski mi?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşlar bu ekranın bi özelligi daha var laptop kapalıyken ekran seffaflaşıo açılınca ekran koyulaşıo arkası ayna görevini göruyo ön tarfta normal bi lcd moniyör gibi oluyo cok guzel inceledim ben

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Jan 25 2006, 09&#58;15 AM) [post=262681]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şimdi ben bu bilgisayarda bir işimi görecek olsam ekranın arkasından birileri geçse bütün dikkatim dağılır vede bu özelliğin yararı ne
[/b][/quote]

abı bende sana katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt