toshıba satellite L40 SES KARTI DRIVER YUKLEME PROBREMİ

Sponsorlu Bağlantılar

baronofnights

baronofnights

Üye
    Konu Sahibi
toshıba satellite L40 SES KARTI DRIVER YUKLEME PROBREMİ
toshıba satellite L40 SES KARTI drıveri yukleyemıyorum toshıba sıtesınden drıverı ındırmeme ragmen calıstıramıyorum daha önce laptopumda wındows vısta vardı onu ıptal edıp xp yuklendı bılgısayara format attım drıverı vardı ama bılgısayardakı arıza yaptı sıtesınden ındırdım
ama yuklemeyı beceremedım bana bırı bu konuda yardımcı olabılırmı acillll ...'!!!!!

baronofnights

baronofnights

Üye
    Konu Sahibi
sorun cozuldu ılgınıze tskler

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
.................

Arda_75

Üye
ya arkadaşım bendede aynı sorun varbana yardım edermisin pc ye xp sp3 attık ses kartını yüklüyemiyorum ya lütfen yardımcı ol..

Ozan

Ozan

Admin
Ses kartının windows xp sürücüsü oldugundan emin olun, vista sürücüleri olmaz çünkü.

Resmi sitesinden sizin modelinizin ses kartı sürücüsünü yüklüyorsanız, olmaması için bir neden yok

baronofnights

baronofnights

Üye
    Konu Sahibi
Ses kartının windows xp sürücüsü oldugundan emin olun, vista sürücüleri olmaz çünkü.

Resmi sitesinden sizin modelinizin ses kartı sürücüsünü yüklüyorsanız, olmaması için bir neden yok

haklısın ustad ama ben aygıt yonetıcısı menusunden sıstem yonetımıne gırıp orda pcı yolunu guncelledım cunku sorun ordaydı daha sonra sıstem otomatıkman bılgısayarımdakı yuklu olan ses kartı drıverını gordu kendılıgınden yukledı benzer sorunu olan arkadaslar syledıgım yere baksınlar soru ısaretı varsa pcı yolunu guncellesınler sorun kendılıgınden cozulur

isocan95

Üye
bakıyorumda sp3 ses kartı sorunu herkeste war sp3 ses kartlarının tanımıyor bunun çözümünü ben kendim buldum buyrun çözüm:

Bu xp sp3 de ses kartı yüklenmiyorsa ben çözümü buldum ama birazcık uzun ve zaman alıcı bişey çalıştıra regedir kodunu giriyoruz HKEY_LOCAL_MACHİNE>SYSTEM>CURRENTCONTROLSET>CONTRO L>WİNDOWS> buraya kadar gelip sağ taraftaki cdversiyon kısmına tıklayıp 300 olan değeri 200 yapıyoruz 300 sp3 200 sp2nin değeridir bunu yaptıktan sonra sp2 indirip güncelleştirmeden sp2 oluyor bu çalıştır kodlarını yapmassak düşük sürüm olduğu için sp 2 yüklenmez sp2 yi yükledikten sonra sistem özelliekleri bölümündeservice pack 2 yazar artık ses kartının drıverini yükleyebiliriz tekrar sp3 yapmak içinde isterseniz sp3 günçelleşirme indirip günceleştirin ve artık ses kartı driweri yüklenecektir... ben yaptım gayette güzel oldu

HAYLAZLAZ

Üye
tşk

uyuzcuq

Üye
haklısın ustad ama ben aygıt yonetıcısı menusunden sıstem yonetımıne gırıp orda pcı yolunu guncelledım cunku sorun ordaydı daha sonra sıstem otomatıkman bılgısayarımdakı yuklu olan ses kartı drıverını gordu kendılıgınden yukledı benzer sorunu olan arkadaslar syledıgım yere baksınlar soru ısaretı varsa pcı yolunu guncellesınler sorun kendılıgınden cozulur

teşekkürler karde$im dediğin gibi yaptım düzeldi..

HDVCAN

Üye

tşk ederim kardeşim sen bu işin piri olmuşssun 2 günde illallah ettim :) thanks baby

Üst Alt