toshiba satellite a350-212 ısınma sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coopers2

Üye
    Konu Sahibi
toshiba satellite a350-212 ısınma sorunu acil yardım
Mrb.arkadaşlar sizce neden olabilir..bazen ısınma artıyor bi bakıyon bazı günlerde de gayet iyi çalışıyor ??Lütfen yardımcı olunuz:megafon:

arakkaya

Üye
Mrb.arkadaşlar sizce neden olabilir..bazen ısınma artıyor bi bakıyon bazı günlerde de gayet iyi çalışıyor ??Lütfen yardımcı olunuz:megafon:
kardeşim bende bu bilgisayardan aynısından vardı. problemde aynı idi. yeni bilgisayarlarda aslında aynı sıcaklık bilgisayarın içerisinde var. fakat şimdi içerisindeki bakır sıcaklık iletkenini kullanıcının hissetmeyeceği şekilde dizayn etmişler. bir arkadaşım. daha güçlü bir fan ile sıcaklığın düşürülebileceğini söyledi. benim için önemli olan bilgisayarın sağlığı. eğer bilgisayara zarar vermeyecek derecede ise problem yok.

sende güçlü bir fan kullanmak için servise verecek isen aman dikkat içerisinden herhangi birşeyi almayacağına inandığın bir yere ver bilgisayarını.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Mrb.arkadaşlar sizce neden olabilir..bazen ısınma artıyor bi bakıyon bazı günlerde de gayet iyi çalışıyor ??Lütfen yardımcı olunuz
:megafon:

Bahsettiginiz isinma bilgisayarinizin kapanmasina neden oluyor mu?

futbol123

futbol123

Üye
Isınma sorunu %90 tozdan olur durduk yere hiçbir makina ısınmaz ( eski ve düşük özellikler hariç ) fanın içini açıp temizleyin kesin ısınma sorunu kalkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt