Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
toshiba satellite a350-212 ısınma sorunu acil yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coopers2
Üye
Konu Sahibi
toshiba satellite a350-212 ısınma sorunu acil yardım
Mrb.arkadaşlar sizce neden olabilir..bazen ısınma artıyor bi bakıyon bazı günlerde de gayet iyi çalışıyor ??Lütfen yardımcı olunuz
kardeşim bende bu bilgisayardan aynısından vardı. problemde aynı idi. yeni bilgisayarlarda aslında aynı sıcaklık bilgisayarın içerisinde var. fakat şimdi içerisindeki bakır sıcaklık iletkenini kullanıcının hissetmeyeceği şekilde dizayn etmişler. bir arkadaşım. daha güçlü bir fan ile sıcaklığın düşürülebileceğini söyledi. benim için önemli olan bilgisayarın sağlığı. eğer bilgisayara zarar vermeyecek derecede ise problem yok.
sende güçlü bir fan kullanmak için servise verecek isen aman dikkat içerisinden herhangi birşeyi almayacağına inandığın bir yere ver bilgisayarını.
Bahsettiginiz isinma bilgisayarinizin kapanmasina neden oluyor mu?
futbol123
Üye
Isınma sorunu %90 tozdan olur durduk yere hiçbir makina ısınmaz ( eski ve düşük özellikler hariç ) fanın içini açıp temizleyin kesin ısınma sorunu kalkacaktır.