Toshiba Portege G710

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Toshiba Portege G710
Geniş ve tam tuşlu QWERTY klavyesiyle elektronik postalarınıza hızlıca cevap verebilmenizi sağlayan, şık bir ürün.

Eksiksiz QWERTY klavyesiyle iş hayatında elektronik postalarına hızlı bir şekilde cevap vermek isteyenlerin işi kolaylaştıracak bir tasarıma sahip olan Toshiba Portege G710, 130 g ağırlığa sahip. MS Exchance Sunucusu'yla uyumlu olduğu için ofis dışında bile elektronik postalarınıza erişmenizi sağlıyor. Ürünün üzerinde bulunan GPS, gene ürüne takılabilen bir anten yardımıyla kullanılabiliyor.

320 x 240 piksel çözünürlük sunan ekranında ofis belgelerinizi kolayca okuyabilirsiniz. Ürünün tam ortasında bulunan dokunmatik navigasyon çubuğu ile yönetmesi çok kolay. Fakat navigasyon tuşunu etrafında bulunan diğer kontrol tuşlarını kullanmak için biraz sertçe bastırmanız gerekiyor. Ürünün 2.0 MP kamerası yüksek çözünürlükte ve kaliteli sonuçlar veriyor. Fakat gece çekimleri için üründe bir flaş desteği bulunmuyor.

Akıllı telefonun klavyesini kullanmak ise gerçekten çok kolay ve hızlı bir şekilde mesajlarınızı cevaplayabiliyorsunuz. Üstelik tek elle bile kolayca kullanılabiliyor. Sesle de arama yapabileceğiniz ürün 200 saatlik bekleme 3 saatlik konuşma süresine sahip ve testlerimizde de benzer sonuçlara ulaştığımızı belirtmeliyiz.

Sonuç : Geniş ve tam tuşlu QWERTY klavyesiyle elektronik postalarınıza hızlıca cevap verebilmenizi sağlayan, şık bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve S'nek Valesi

vertical12

Üye
arkadaşlar ben gps i çalıştıramadım bir bilen varsa acil yardım

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazı hiç kullanmadığım için yardımcı olamıyacağım...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Fena Değilde Flaş büyük eksiklik..

quicksharet

Üye
Arkadaşlar benim toshiba G 710 arka batarya kapağına ihtiyacım var. Nereden temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Çıkma veya hurda da olabilir.

CAN İLETİŞİM

Üye
arkadaşlar gps nasıl çalışıyor bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba

bayraktar1996

bayraktar1996

Üye
arkadaşlar gps i çalıştırabilmeniz için program yüklemeniz gerekio yüklü gelmi zaten siz yükleyeceksiniz link aşağıda
pda uyumludur pro'yla

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kamerası düşük + flaş da yok :) en az 3.2 olabilirdi tabiki flaş

bloodbath78

Üye
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hadi ya Özelliklerde niye yazmıyor? Allah Allah..:)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hayır cümlemde alay ifadesi yoktur yanlış anlaşılmasın .. Sadece tüh ben göremedim dedim.Allah Allah gibi cümleler kullanmaya çalıştım.

--------------- Ekleme ---------------

Biraz zaman ayırıp okursan özelliklerinin yazdığını görürsün... ;)

320 x 240 piksel çözünürlük sunan ekranında ofis belgelerinizi kolayca okuyabilirsiniz. Ürünün tam ortasında bulunan dokunmatik navigasyon çubuğu ile yönetmesi çok kolay. Fakat navigasyon tuşunu etrafında bulunan diğer kontrol tuşlarını kullanmak için biraz sertçe bastırmanız gerekiyor. Ürünün 2.0 MP kamerası yüksek çözünürlükte ve kaliteli sonuçlar veriyor. Fakat gece çekimleri için üründe bir flaş desteği bulunmuyor.

Yazıyor hem.

bloodbath78

Üye
Birçok yerde ürünün özellikleri yanlış yazıyor. Bazı yerlerde Wi-Fi var deniyor, bazı yerlerde flaş yok deniyor, bazı yerlerde antensiz GPS kullanılmıyor deniyor, vs. vs...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Gerçeği ne peki_?_

fepece

Üye
telefon arkadaşımda var fakat zil sesleri cok düşük bir düzeyde çıkıyo bilen varsa yardımcı olabilirmi??**
:hmmm

feto41

Üye
arkadaşlar ben bu cihazın micro sd kart yuva girişini bulamadım yahu ?? Varmı yardımcı olabilecek

karabeyomer58

Üye
arkadaşlar g710 un cdsi veya driver ı olan varsa siteye upload edebilirmi
Teşekkürler

karabeyomer58

Üye

mst_toshiba

Üye
Iyi telefon degil ben kullandim