Toshıba laptop A300 1LT

Sponsorlu Bağlantılar

denizci77

Üye
    Konu Sahibi
Toshıba laptop A300 1LT
arkadaşlar merhaba...
1 ay önce yeni bir laptop aldım(toshıba a300 1lt)
sistem core2 duo 2.00 ghz 800 mhz
2 mb önbellek
320 hdd
256 ati 3470 ekran kartı
vista home premium yüklü.

bilgisayarım açılışta güç düğmesine dokunduktan tam 4-5 dakika sonra açılıyor.na yaptıysam ayarlayamadım.acaba sorun nedir.neden bu kadar yavaş açılıyor.

ve bi de 1.3 mp webcam var ama görüntü berbat acaip karıncalı

lütfen yardım....
teşekkürler

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
düğme sorununu bilemiyorum fakat benim leptobunda kamerası 1.3 ve görüntü kalitesi gerçekten kötü yani problem sadece seninkinde değil sanırım:oke:

shield

shield

Üye
Sanırım bildiğim kadarıyla sorun yazılım ile alakası yok tahminen teknik bir sorun oluşmuş olabilir.Yinede çok iyi anlayan bir teknikçiye göstermelisin.

orhan78es

Üye
hocam aynı laptıptan bende aldım
benimkide aynı .araştıdım normalmiş.
için rahat olsun.
:oke:

ozgur2424

ozgur2424

Üye
arkadaşlar merhaba...
1 ay önce yeni bir laptop aldım(toshıba a300 1lt)
sistem core2 duo 2.00 ghz 800 mhz
2 mb önbellek
320 hdd
256 ati 3470 ekran kartı
vista home premium yüklü.

bilgisayarım açılışta güç düğmesine dokunduktan tam 4-5 dakika sonra açılıyor.na yaptıysam ayarlayamadım.acaba sorun nedir.neden bu kadar yavaş açılıyor.

ve bi de 1.3 mp webcam var ama görüntü berbat acaip karıncalı

lütfen yardım.... sistem core2 duo 1.66 ghz 2mb ön bellek 200 hdd 2 gb ram ati mobility radeon HD 2600 512mb vista home premium (satellite A200-23O)
ben kendi kullandığım laptoptan yola cıkarak yardımcı olmak ıstıyorum olabılırsem tabı oncelıkle pc acılırken bırcok programıda beraberınde hazır konuma getırmek ıcın cok uzun bır surede acılıyor bu bendede oluyordu sımdıde oluyor ama 1-2 dakıka felan suruyor başlattaki arama yapma çubuğuna msconfig yazıyoruz bır kutucuk acılıyor ona devam dıyoruz daha sonra ayar yapmak ıcın bı kutu daha acılıyor sistem yapılandırma diye biryer oradan başlatmaya tıklıyoruz ve cıkan lısteden pc acılısında calısmasını ısteyıp estemedıgımız programları işaretliyoruz tamam diyoruz ve yeniden başlatıp farkı görüyoruz şahsen ben fark ettim bunu neyse kamera olayınıda anlatayım toshibalarda standarttır herhalde kamera camera assistant software yi bulalım ve çalıştıralım yanı bu tamamen kamera ayarlarından çalısıtdıktan sonra özelliklere tıklayalım ve orada seceneklerden tıtreme yok yerındekı seceneklerden 60 hz olanı secelım gece modunu secelım ve aydınlatma dengelemesini secelim arkadasım benım ayarlarım tamamen bu sekılde ben kendım yaptıgım şeylerı soyledım ne cok anlarım pc den nede cok bılırım bıldıgım kadarıyla paylaşmaya çalıştım inşallah faydası olur

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
Teknik sorundandırrrr

ohadiyorum

Üye
Bende 3 gün önce A350-212 model bir Toshiba aldım. Bunun kamerası da aynı derecede berbat. Sisli ve karanlık gösteriyor. Umarım tüketicilerin bu mağduriyetini giderecek bir uygulamaları olur yakın zamanda.