Öneri Toshiba Hdd

Sponsorlu Bağlantılar

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Hdd
Arkadaşlar hDD min içine virus girdi hiçbir şekilde biçimlendirme yapamıyorum linuxla bile. İçinde müziklerim ve torrentten indirdiğim oyunlar vardı. teknosadan almıştım garantisi var versem bana bi sıkıntı çıkarırlarmı. İçinde torrentten inen dosyalar olduğundan. ayrıca garanti belgesi ve faturası kayıp götürdüğüm zaman garantisi olup olmadığını anlayabilirler mi?

Uhops

Uhops

Üye
Anlayamazlar sanırsam.

HDD Nfts'mi RAW' mı?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
garantiye ver kardeşim en iyisibad sector olabilir

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Raw mi ntfs mi bilmiyorum pc ye baglayinca bilgisayarimda yerel disk g olarak gorunuyor bicimlendir diyor. Basiyorum bicimlenmiyor, bad sector me demek? Arkadadsin pc ye bagladigimdan beri hic bir bilgisayar acmiyor, ama linux ta icine girebiliyorum.Raw mi ntfs mi bilmiyorum pc ye baglayinca bilgisayarimda yerel disk g olarak gorunuyor bicimlendir diyor. Basiyorum bicimlenmiyor, bad sector me demek? Arkadadsin pc ye bagladigimdan beri hic bir bilgisayar acmiyor, ama linux ta icine girebiliyorum.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim bad sector düşürmeden veya fazla ısınmadan olabilir yada çok fazla zorladığında olabilir bad sector dişlilerin atlaması gibi bişey o mantıkla düşünürsek

Uhops

Uhops

Üye
Linux ile biçimlendirebiliyır mu?

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Linux ile biçimlendirebiliyır mu?

linuxta da biçimlendiremiyorum. Slax ile başlatıp içindekileri kurtardım ama slaxta biçimlendirme yok sanırım tekrar ubuntu indirip cd den çalıştırdım. Ama onun disk yöneticisi de biçimlendirmedi

Takipçi Satın Al

Üst Alt