toshiba asagri usb flash drive hak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
toshiba asagri usb flash drive hak.
merhabalar ,
toshiba asagri usb flash drive siyah belleğin paketini açtıktan sonra usb ucunun biraz oynadığını gördüm. yapıştırılmış gibi sabit değil diğer bellekler gibi hafif bir oynaması oluyor. acaba bu durum bu ürüne özgü bir şey mi ? bu durum sorun değildir diye de düşündüm ama gene de bu üründen kullanana sorayım istedim.
toshiba da usb metal ucu sabit olmuyor mu bu modellerde ...

saygılar...
selman
konya

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
Benimde bi toshiba marka usbm var bende böyle bi şey olmadı ama benim usbm biraz eski yeni cıkan modellerde böyle bir şey söz konusu mu bilemiycem ama bence usb belleği ya iade et ya da değiştir..:oke:

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar,
bellek kırık gibi sallanmıyor ama bir başka belleği elime aldım yapıştırılmış gibi oynama yapmıyor. ithalatçısına mail attım bana dedikleri çalışmasında sorun var mı oldu cevapları. Dediğim gibi sadece bu modele özgü birşey de olabilir diye buradan bir soruyum sonrasında aldığım nt mağazasına götürüp bir gösteririm. yetkili bayi multimedya bilgisayara ellerindeki bu modelin kontrol edilmesini onlardaki ürünler de de oynama yapıp yapmadığını sordum. Gelecek yanıta göre birşey yapacağım.

yardımınız ve ayırdğınız zaman için çok teşekkürler...
selman

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar,
önceki yazdığım mesajın haricinde yazmak istedim diğer mesajla karışmaması için ....

bu ürün (toshiba asagri siyah 8 gb bellek) ithalatçısı olan multimedya bilgisayarla uzun süre yazışmalardan sonra bana teknik servis yetkilisi mail adresimle iletişime geçti. Üründeki gördüğüm sorunları yazdım. onların ürünü bünyelerine göndermelerini istemelerini üzerine bende satın aldığım mağazaya servise gitmesi yönünde teslim ettim. 24.8.2011 tarinde mağazaya verdiğim ürün 27.9.2011 tarihinde servisten geldiğini öğrendim ürünü mağazadan aldırttım.

teknik servis formu ve arıza kayıt fişinde test edildiğini ve sorunun normal olduğunu yazmışlar. ürünü paketten açtım ve ilk işim gönderdiğim gibi diye kontrol ederken gözlerime inanamadım. verdiğim gibi hala üründe sallanma oluyor...

1 ay boyunca servise gitmesi bile boşunaymış... yani bu belleklerde çok hafif bir içinin oynaması bu ürüne özgü birşeymiş.... (o kadarda servise dedim sizde olan bir numuneyi bir deneyin beni boşuna ürünü gönderttirmeyin dedim ama üründe sallanma olmaz kesin sorun var siz gönderin demişlerdi. ) dediğim gibi üründe sanki bir kırık parça sallanıyor yada kasada usb devresinin yatağının tam oturmadığı bol geldiğini bu yüzden iç kasanın ses verdiğini düşünüyorum...

saygılar...
selman güleç
konya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt