Toshiba A210-15k Sıkıntıları Var Konuya Bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba A210-15k Sıkıntıları Var Konuya Bakarmısınız ?
Arkadaşlar Daha Önce Çok Konu Açmıştım Fakat Sonucuna Ulaşamamıştım ve Boşvermiştim :evet: bu sefer sorunlar arttı :(

Laptop

-Yeniden Başlamıyor
-Güvenli Moda Girdikten 30sn sonra kendini kapatıyor
-PC'yi kapattığınızda tekrar açabilmek için laptobun soğuması gerekiyor,eğer soğumadan açarsanız fanlar dönüyor fakat pc açılmıyor :evet:

sinir oldum yahu :off: donanımsal sıkıntılarıda var sanırım eskiden NFSU2'yi Grafikte kasmadan oynardı adım gibi eminim fakat şuanda en düşük grafikte oynarken bile kasmalar oluyor :( fps düşüyor :(

Tavsiyelerinizi Bekliyorum :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kimse neden birşeyler yazmıyor ?

- - - Eklendi - - -

bu arada bugün açılırken yaklaşık 1 dakika boyunda uyarı sesi verdi :evet: sonradan açıldı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Leptobumda ben daha önce poblemler olduğunu biliyordum fakat problemler git gide arttı :evet:

ilk başta bilgisayarda bir performans düşüklüğü söz konusuydu ve hiç oyun oynayamıyordum oynasam bile gta vc gibi oyunları oynayabiliyordum :evet: ama ilk alındığında bu bilgisayar crysis'i bile açıyordu :evet:

her neyse son zamanlarda söyle sıkıntılarım doğdu :

-Yeniden Başlamaması
-Kapattıktan Sonra kasa Soğumadan Açılmaması
-Açılırken Bazen yaklaşık 30sn boyunca aralıksız bip bip bip diye ses gelmesi
-wi-fi aygıtının kendi kendine kapanması ve yeniden başlatılıncaya dek açılmaması
-bluetooth'un hiç çalışmaması
-eskiden rahatlıkla oynadığı oyunları oynayamaması veya en düşük grafikte kasarak oynaması
-güç kablosunu taktığımda bilgisayara 3-4 saniyeliğine elektirik gelmesi (resmen cdrom fanlar falan ayaklanıyor :()
-usb aygıtların bazen çalışamayı durdurması (harici klavye ve fare kullanıyorum bazen kendiliğinden bu aygıtlar kapanıyor kablosunu çekip tekrar takınca kendine geliyor bazen 3-4 defa çıkart tak yapıyorum :()
-kameranın 3-4 saniye sonra kapanıp bir daha açılmaması (simsiyah görüntü gösteriyor) :(
-kendi kendine sol haporlör patladı :evet:

daha önce adaptöründe sıkıntı olduğu için adaptörünün kondansatörünü değiştirmiştik :evet: ondan sonra biraz iyileşmişti sonra tekrar kafayı yemeye başlamıştı bu sefer bios'u yenilemiştik ve biraz daha iyileşmişti fakat geldiğim son nokta bu

belki aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır ama aklıma gelenler bunlar :evet:
Leptop İse Bu :

Ürün Kodu : Satellite A210-15K
Aile : Satellite
İşlemci Cinsi : AMD Turion 64 X2
İşlemci Hızı ( MHZ) : TL-58 (1.8 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport)
Ön Bellek : 1 MB
Bellek (MB) : 1024 MB 667 Mhz DDR2 RAM
Maksimum Bellek ( MB) : 896-Mb DDR2 667Mhz
Bellek Slot Sayısı : 2
Sabit Disk ( GB) : 160 GB (4.200 rpm) S-ATA HDD
Ekran Kartı : ATI Radeon X1200, max. 320 MB grafik belleği (1 GB sistem hafızası ile)
Ekran Boyu ( Inch) : 15.4"
Ekran Tipi : TFT WXGA
Ekran Çözünürlüğü : 1280 dpi X 800 di
Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü ( çift katman )
Ses Kartı : Toshiba Bass Enhanced Sound System, stereo hoparlörler
İşletim Sistemi : Microsoft Windows Xp SP3
Faks Modem : 56K
Network Kartı : Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
Kamera : ENTEGRE
Bluetooth : Var
I/O Port : DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5'i birarada media kart slotu, 4 x USB 2.0
Wireless : Wireless LAN (802.11b/g)

bu bilgisayarın sorunlarını tarayabilecek bir program gibi birşey var mı varsa ismini yazarsanız çok sevinirim :evet:

ANIL

ANIL

Admin
Advanced system care gibi 3. parti programlar var ama onlarda bir yere kadar işe yarar. Virüs girmiş olabilir. Format attın mı acaba?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Advanced system care gibi 3. parti programlar var ama onlarda bir yere kadar işe yarar. Virüs girmiş olabilir. Format attın mı acaba?

bunu bende düşündüm Anıl kardeşim ama virüs girme %0 çünki daha 3 gün önce bir format attım ve bu olaylar başlamadan önce çok format attım :evet:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
notebook bölümüne taşındı görünüşe göre sistemde bir karmaşıklık düzeltseniz bile ufak tefek sorunlar çıkabilir format atmayı deneyin.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
notebook bölümüne taşındı görünüşe göre sistemde bir karmaşıklık düzeltseniz bile ufak tefek sorunlar çıkabilir format atmayı deneyin.

format attım hemde çok attım ama çözülmedi :evet:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hard diskin bad sectör bölümleri çoğalmış olabilir f disk yapın ama iyice araştırın yeniden bölümlere ayırın.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Nedir senin bu bilgisayardan cektigin. :)

Onun formatlik isi yok onun tornavidalik isi var ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nedir senin bu bilgisayardan cektigin. :)

Onun formatlik isi yok onun tornavidalik isi var ;)

bencede :evet: hatta BALYOZ'luk işi var :ehe

abicim iyi güzel internete giriyor ama oyunlara girme bile :(

- - - Eklendi - - -

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:off: ya sol tarafa kısık ses veriyor sanırım ses kartıda kafayı yedi :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt