Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en güzel özelliği hem sd kart hemde usb girişleri var.süper ötesi bir cihaz performans olarak top seviyede
RASTAFARİ
Üye
tasarımıda çok güzel bugün görme fırsatını buldum, çok kaliteli bir görüntüyede sahip. ayrıca bu fiyatlara bu kalitede bir 200 hz bulmak çok zor, mutlaka değerlendirlmeli
teknolojixss
Üye
bu cihaz ben de çok beğeniyorum,resulotion plus özelliğinin olması ile daha kaliteli görüntü alabileceğiniz bi lcd...
tzt
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bu cihazı ben mağazada görmeden önce açıkçası toshibadan bu kadar iyi bir tv perfornsı bu kadar iyi bir tv beklemiyordum.Yakından inceledikten sonra bektım ki renkler çok doğal çok canlı..Resulotion plus özelliğinin hakkını veriyor..
obgz
Üye
toshibe 1 tane cihaz yapmış gercekten oda 42zv635 modeli 200 hz. USB, SD kartokuyucuları ile ekstra dvd Player almaya filan gerek yok...
derya03
Üye
Resulotion plus özelliği olması sebebiyle arkadaşların dediği gibi çok başarılı bi görüntü keyfi yaşıyorssunuz. düz bir panele sahip olması sebebiyle de tasarım olarakda çok şık.gerçekten çok başarılı bi tv
WANTED1516
Üye
ürün özellikleri bakımından hat safhada ve regza serisinde 2009 lcd tv arasında ilk 5 in içerisinde.en uygun fiyatta satan fira istanbul style de...
noumasel
Üye
nerde gördnüz
bu cihazı?
RASTAFARİ
Üye
ben bu ürünü mecidiyeköy istanbul style mağazasında inceleme fırsatını buldum, fiyatı çok uygun ve cihazın özellikleri üst seviyede