Toshiba 1,5 TB Harici Disk Satın Alan Herkese 500 GB Harici Disk Hediye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mouse13

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba 1,5 TB Harici Disk Satın Alan Herkese 500 GB Harici Disk Hediye!
Arkadaşlar sizce nasıl, tavsiye edermisiniz?

Toshiba 1,5 TB Harici Disk Satın Alan Herkese 500 GB
Harici Disk Hediye!, Bu Fırsat Sadece 295TL+ KDV

Kupon Almak İçin :goo.gl/c2g7v
Satın Almak İçin :goo.gl/bPkf1
Ürün Özellikleri İçin :bit.ly/WdhQMs

Enes

Enes

Üye
ben şu 500 lükten kullanıyorum çok enteresan derecede dayanıksız ...

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yaklaşık 6-7 ay öncesi Sırf 500'lüğün fiyatları 200 ve üzeriydi bir indirim fırsatını yakalayıp 175'den gerek duydum aldım.Bu 2'linin fiyatı ice oldukca cazip.Kullanan biri olarak tavsiye ederim açıkcası.Enes ne yönlü memnun olmadı bilemem ki ben oldukca memnunum.Yinede biraz beklemeni tavsiye ederim.4.0'lar yakında gündemde olur.2 seçenek doğar sana ya daha fazla hız yada daha az miktar.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Geçenlerde Bim 1TB lık harddiski 159 tl ye sattı...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
pahalı bence o fiyata 2tb satılıyor :D

Enes

Enes

Üye
Yaklaşık 6-7 ay öncesi Sırf 500'lüğün fiyatları 200 ve üzeriydi bir indirim fırsatını yakalayıp 175'den gerek duydum aldım.Bu 2'linin fiyatı ice oldukca cazip.Kullanan biri olarak tavsiye ederim açıkcası.Enes ne yönlü memnun olmadı bilemem ki ben oldukca memnunum.Yinede biraz beklemeni tavsiye ederim.4.0'lar yakında gündemde olur.2 seçenek doğar sana ya daha fazla hız yada daha az miktar.
çok çok alcak bi mesafeden düştü bozuldu.. değişim oldu çantaya koydum çıkardım taktım yine bozuk... tekrar değişim oldu kullanmaya korar olduk

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

çok çok alcak bi mesafeden düştü bozuldu.. değişim oldu çantaya koydum çıkardım taktım yine bozuk... tekrar değişim oldu kullanmaya korar olduk

Enes şansın yaver gitmemiş olmalı.5.kattan beton zemine düşürdüm sadece arası açılır gibi oldu onun dışında hala tıkırında.Arada bir olur bu tür durumlar değişim sonucu aldığın hariciyi acımasızca kullan.Talih her zaman konmıyacağı gibi talihsizlikde nadirdir.

2 tb'lık hariciler 200-250 gibi fiyat aralığında fakat çoğu 2.0 usb hızında var olanlar ise tanınmamış markalar.Bu fiyatların biraz fazla olması Markayı da göz önüne almayı gerektirir.Her marka telefonu almıyacağın gibi her ürünün sayılı markaları vardır . Toshıba orta sınıf bir firma değil fiyatı ve ürünü özdeşleştirecek olursak uygundur.

Enes

Enes

Üye
Enes şansın yaver gitmemiş olmalı.5.kattan beton zemine düşürdüm sadece arası açılır gibi oldu onun dışında hala tıkırında.Arada bir olur bu tür durumlar değişim sonucu aldığın hariciyi acımasızca kullan.Talih her zaman konmıyacağı gibi talihsizlikde nadirdir.

2 tb'lık hariciler 200-250 gibi fiyat aralığında fakat çoğu 2.0 usb hızında var olanlar ise tanınmamış markalar.Bu fiyatların biraz fazla olması Markayı da göz önüne almayı gerektirir.Her marka telefonu almıyacağın gibi her ürünün sayılı markaları vardır . Toshıba orta sınıf bir firma değil fiyatı ve ürünü özdeşleştirecek olursak uygundur.
Toshibanın kalitesine lafım yok 2 kere takır takır verdiler değişimini ama ne bileyim şansım yaver gitmemiş sanırım dediğin gibi... Zaten laptopun yanında hediye ettiler bana da 500 gb olanını

muxo

muxo

Üye
böyle saçma bir kampanya yapacaklarına keşke 1.5 tb fiyatına 2tb lik Harici hdd satsalardi. Çok mantıksız bir kampanya olmuş . Buna bu parayı vereceğime wd 2tb hdd 209tl . Gider onu alırım. Hem daha kaliteli

Jomolocco

Jomolocco

Üye
295 lira zaten cok pahali

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar 295 tl ye toshiba 1.5 tb + 500 gb lık harddisk bulun. O sizin dedikleriniz garip bir marka bilmeden pahalı demeyin. Biliyorsanız cevap olarak yazın herkes faydalansın.

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Emin ol ordan kârlarını çıkarıyorlardır fiyatının uygun olacağını hiç sanmam . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt