Torrent Kullanımı Hakkında Anket Makalem için Gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhanc05

Üye
    Konu Sahibi
Torrent Kullanımı Hakkında Anket Makalem için Gerekli
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var.Konu için en uygun yer burası sanırım.Farklı kitlelerden olması için konuyu buraya açtım.Makalem için torrent kullanıcı oranlarını öğrenmem için anket hazırladım.Sizlerinde bunu doldurmasını isterim.

Ayrıca yasal olmayan birşey değildir.İsminiz,Ip adresiniz vs kayıt edilmez.
Anket sonuçlandığında oranları sizlerlede burada paylaşacağım.

Aşağıdaki linkdeki ankete Katıldığınız için şimdiden teşekkür ederim.İnanın gerçekten çok büyük katkınız olucak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
katıldım :oke:

ebuş...

ebuş...

Üye
tamamdır :evet: torrent biliyorum ama kullanmadım :bilmm

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Torrent bir nevi P2P paylaşımlı dosya indirme arcıdır ve normal indirmelerden daha iyi bir kota dostudur.Ortaklar ve izleyiciler olarak indirme kategörisi vardır onların sayısı fazla olunca internet hızınızı yükseltir ve dosyanızı en kısa zamanda indirmenizi sağlar :)

batuhanc05

Üye
    Konu Sahibi
Torrent bir nevi P2P paylaşımlı dosya indirme arcıdır ve normal indirmelerden daha iyi bir kota dostudur.Ortaklar ve izleyiciler olarak indirme kategörisi vardır onların sayısı fazla olunca internet hızınızı yükseltir ve dosyanızı en kısa zamanda indirmenizi sağlar :)
:oke::oke::oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
En azından 150 tane film indirmisimdir.Hotfile rapidle uğrasacağıma torrentle indirirm.

batuhanc05

Üye
    Konu Sahibi
bboyQ7

bboyQ7

Üye

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Oyun için en ideal indirme aracı I Love Toreent :D

blackmagic_502

Üye
torrent gibisi varmı yaa :d:

batuhanc05

Üye
    Konu Sahibi
gençler ankete son 250-300 kişi açıklıycam burdan koptum sanmayın:D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Katıldım :oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bir torrent sitesine üyeliğiniz varsa dosyayı indirdikten sonra hemen silmemek gerekir.Uzun süre o dosyayı seed yapmak gerekir yoksa ratio düser.Hatta site yöneticileri ban bile atabilir.Buna dikkat:D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bir torrent sitesine üyeliğiniz varsa dosyayı indirdikten sonra hemen silmemek gerekir.Uzun süre o dosyayı seed yapmak gerekir yoksa ratio düser.Hatta site yöneticileri ban bile atabilir.Buna dikkat:D
vur-kaç diyorlar ona :ehe

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye

2 yıldır ben öyle yapıyordum hiç bişey olmadı :D

Utku

Utku

Üye
katıldım:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt