Toro Rosso İyi Sonucu Kutluyor..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Toro Rosso İyi Sonucu Kutluyor..
Sebastian Vettel, İtalyan takımın en iyi sıralama performansını elde etmesinin ardından bu harika başarıyı kutluyor.



Tüm hafta boyunca çok hızlı olan Vettel, sıralamalarda elde ettiği altıncılığın Formula 1'deki en iyi derecesi olduğunu söylüyor. Alman pilot gerçekçi düşünse de yarışta puanlar elde etmeyi umuyor.

" Şimdiye kadarki en iyi grid pozisyonum için çok memnunum. İlk grand prix'imde elde ettiğim yedincilikten daha iyi bir sonuç. Bizim için harika bir gün. Aracın ayarlarında gece bazı değişiklikler yaptık ve olumlu sonuç verdi."

" Bunu yapmayı beklemiyorduk ama her iki araçla da son seansa kaldık. Son turum daha iyi olabilirdi ama on ikinci virajda hata yaptım. Şimdi ayaklarımız yere basmalı çünkü yarın önümüzde çok fazla tur olacak. Gerçekten puan kazanma şansımız varken yarışmak için sabırsızlanıyorum."

Toro Rosso'da günü iyi geçiren sadece Vettel değildi. Sebastien Bourdais de ilk kez son seansa kalmayı başardı ve yarışa onuncu sıradan başlayacak. Fransız pilot yine de istediği kadar hızlı olamadığını ama memnun olduğunu söylüyor.

" Opsiyon lastiklerinde halâ sorun yaşıyorum. Bu yüzden bu konuda çalışmamız lazım. Ama performansımızın iyiye gitmesine mutluyum. İlk kez son seansa kalmaktan çok memnunum. 11. ya da 12. sırada kaldığımı düşünürken bunu duymak güzeldi."

" Takım bana bugünkü en iyi araçlardan birini vererek harika bir iş çıkardı. Şimdi yarışa bakacağız.

Zor olacak ama iyi bir start alarak puanlar için mücadele etmeyi umuyorum."
 


Üst Alt