Mert Üye Türe' Alıntı: 2. Dönem başında da degistirebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Ama MF'de olmayan derslerin sınavlarına girmek gerekiyor diye biliyorum. Hiç uğraşılır mı?
Türe' Alıntı: 2. Dönem başında da degistirebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Ama MF'de olmayan derslerin sınavlarına girmek gerekiyor diye biliyorum. Hiç uğraşılır mı?
Türe Üye Konu Sahibi RecepBerkA' Alıntı: Bende MF okucam Genişletmek için tıkla ... Oku bakayım Meee feee
restmod Üye Onermem kal mfde zorla biraz otur calis kazanirsin muhendisligi okurken zorluk cekersin ama gunu geldiginde sen dersin tmliye hayat bana guzel diye
Onermem kal mfde zorla biraz otur calis kazanirsin muhendisligi okurken zorluk cekersin ama gunu geldiginde sen dersin tmliye hayat bana guzel diye
Türe Üye Konu Sahibi restmod' Alıntı: Onermem kal mfde zorla biraz otur calis kazanirsin muhendisligi okurken zorluk cekersin ama gunu geldiginde sen dersin tmliye hayat bana guzel diye Genişletmek için tıkla ... Para bende la derim
restmod' Alıntı: Onermem kal mfde zorla biraz otur calis kazanirsin muhendisligi okurken zorluk cekersin ama gunu geldiginde sen dersin tmliye hayat bana guzel diye Genişletmek için tıkla ... Para bende la derim
restmod Üye Valla ole fizik okuyorum bende gittim bi dersaneye basvurdum ders veriyorum simdi orda haftada 3 gun hayat bana guzel
Valla ole fizik okuyorum bende gittim bi dersaneye basvurdum ders veriyorum simdi orda haftada 3 gun hayat bana guzel
Türe Üye Konu Sahibi restmod' Alıntı: Valla ole fizik okuyorum bende gittim bi dersaneye basvurdum ders veriyorum simdi orda haftada 3 gun hayat bana guzel Genişletmek için tıkla ... Gelsin Paralar
restmod' Alıntı: Valla ole fizik okuyorum bende gittim bi dersaneye basvurdum ders veriyorum simdi orda haftada 3 gun hayat bana guzel Genişletmek için tıkla ... Gelsin Paralar