Toraman'a af

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Toraman'a af


Beşiktaş’ta Carlos Carvalhal ile tecrübeli yıldız arasındaki buzlar eridi.

Portekizli teknik adamın özel bir görüşme yaptığı oyuncusuna “Seni oynatmadığım için moralini bozma. Senin de sıran gelecek, yeter ki bu şekilde çalışmalarına devam et” diyerek yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’TA Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile İbrahim Toraman arasında Samsunspor maçıyla başlayan gerginlik tatlıya bağlandı. Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli hocası, Samsun karşılaşmasının son dakikalarında oyuna sokmak istediği yıldız oyuncuyudan ret cevabı alınca, bir sonraki haftada yapılan Kardemir Karabükspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna almayarak cezalandırmıştı. İkili yaptıkları özel görüşmede buzları eritti.

Üzülme mutlaka forma giyeceksin

Carvalhal, ikinci yarı ve Eskişehirspor maçı hazırlıkları sırasında Toraman’ı yanına çağırıp, “Seni oynatmıyorum diye moralinin bozulduğunu gözlemliyorum. Seni bu yüzden eleştirmiyorum. Her futbolcu sahada olmak, oynamak ister. Antrenmanlarda istekli ve hırslı olmandan dolayı davranışlarını normal karşılıyorum. Senin de sıran gelecek. Sen yeter ki bu şekilde çalışmalarına devam et. Mutlaka forma giyeceksin” diyerek oyuncusuna yeşil ışık yaktı.

Toraman’a orta sahada yer aranıyor


Daha önce Fernandes’i uzun süre oynatmayıp hırslandırarak sahaya süren ve patlama yaptırtan Portekizli çalıştırıcının, İbrahim Toraman’a Sivok ve Egemen’in uyumu deneniyle orta sahada yer aradığı belirtildi. Carvalhal’ın Toraman’a zaman zaman Veli veya Necip’in yerinde şans vereceği öğrenildi. Bu arada Siyah-Beyazlılar’da sakatlığı süren ve tedavisine ülkesinde devam eden Quaresma’nın Bursa maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Gökhan Kılınçer



Haber Kaynağı: Star
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt