Toraman: "Beşiktaşla özdeşleştim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Toraman: "Beşiktaşla özdeşleştim"
Tecrübeli futbolcumuz İbrahim Toraman, Beşiktaşımız'la özdeşleştiğini ve başarılı olmak için ruhunu ortaya koyduğunu söyledi.

İbrahim Toraman, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Teknik Direktörümüz Schuster'in gelmesiyle yeni bir döneme girildiğini belirten Toraman, "Hocamız her futbolcuyu görmek istiyor. Zaman geçtikçe daha iyi olacağız" dedi.
Alman Teknik Direktörümüz Schuster'in antrenmanlarda bazı pozisyonlar gösterdiğini ve bunları uygulamaya çalıştıklarını anlatan İbrahim Toraman, "İki stoperin kanatlardan açılmasını istiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Oyunu rakip sahaya taşıyabileceğimiz bir oyun anlayışı içerisinde" diye konuştu.
Stoper olmasına karşın geçen sezon oyun anlaşıyı çerçevesinde bazı maçlarda farklı bölgelerde görev aldığını hatırlatan İbrahim Toraman, elinden geldiğince takıma faydalı olmaya gayret ettiğini anlattı.
Gazetecilerin soruları üzerine "Beşiktaş'tan kopmak gibi bir düşüncem olmadı. Takıma daha fazla nasıl katkı sağlarım, bunu düşünüyorum" diyen İbrahim Toraman, Siyah-Beyazlı formamızı giymekten mutluluk duyduğunu ve uzun yıllar Beşiktaşımız'a hizmet etmek istediğini ifade etti. Toraman, "Artık Beşiktaş'la özdeşleştim. Sevgiden de kaynaklanıyor... Ruhumu ortaya koyuyorum. Bu formaya layık olmaya çalışıyorum. Bu sebeple ayrılmak bana çok zor geldi" diye konuştu.
Ülkemizde iyi araştırmalar yapılarak iyi futbolcular bulunabileceğini vurgulayan İbrahim Toraman, şöyle devam etti: "Türk futbolcularına biraz daha önem verilmeli diye düşünüyorum. 70 - 80 milyon ülkeyiz, 'futbolcu çıkmıyor' denilmesi çok yanlış."
Uzun bir sakatlıktan sonra Neftçi Bakü ile oynanan hazırlık maçında 45 dakika başarıyla forma giyen Delgado'nun iyi yolda olduğunu anlatan İbrahim Toraman, "Takıma katkısı olacaktır" ifadesini kullandı.
Dünya Kupası'nda şampiyonluğun favorisi olarak Almanya'yı gördüğünü ifade eden tecrübeli futbolcumuz, kupaya katılmış olsa Türkiye'nin de başarılı sonuçlar alabilecek güçte olduğunu belirtti.





kaynak:resmisite




toraman:op:
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


arslansem

arslansem

Üye
En sevdiğim Türk oyuncuların başında gelir severim keratayı :D
 
haltie

haltie

Üye
şuan ligdeki en iyi en istikrarlı en başarılı yerli oyuncuları arasında ayrıc beşiktaşta olmasıda gurur verici
 
Progressivity

Progressivity

Üye
2 ibrahimler beşiktaşın vazgeçilmezleri ya kaç senedir fix adamlar ama ibrahim toramanda daha çok iş var daha çok oynar toraman
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Maşallah Nazar deymesin :nazar:
Daha kaç sene iş yapacak beşiktaşta...
 
fatih5825

fatih5825

Üye
ulan su adam benım hemşerim bi kaçkezde şehirde görmuslüğüm vardır ama bu kezde görursem kesın sorcam sen adammısın die ilk basta 58 numara giyerdi tamm had geç onu acaba bursaspordan nekadr teşvik primi aldı son sezonun son maçında böyle adamların futbolcu diye bu ligde oynuyorya kalitede bu işte ibrahim toraman sabri servet vs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt