Toplu ve kapsamlı sms gönderme porgramı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

murat2414

Üye
    Konu Sahibi
Toplu ve kapsamlı sms gönderme porgramı arıyorum
Arkadaşlar başlıktda belirttiğim gibi herkese sms gönderebileceğim bir program lazım bu smsleri şirket olarak atacağımız için böyle kendi rehberlerimizi oluşturabileceğimiz pcye veya cep telefonuna veya her ikisinede yükeleybileceğim bir program lazım bu sms gönderme işini operetörlerin toplu sms gönderme paketleriyle yapacağım için programla telefonu birbirini bağlayıp (usb kablosu. bluetooth vs.) o şekilde gönderme yapacağım. Nokia pc suite var ama onda telefondaki numaralara gönderebiliyorsun benim istediğim numaraları programa ekleyip internetsiz ortamda değil (telefonu pcye bağlayıp) aynı anda 100lerce kişiye mesaj göndermek.
Anlatımım biraz uzun oldu ama inş. anlatabilmişimdir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bi extraya gerek yok pc suite programını kur pc suite programının kendisinde rehber oluştur pc suiteye telefonu tanıt mesaj bölümünden mesaji yaz pc suite programına kaybettiğin 100lerce numarayı işaretle yada 2. Alternatif vodafone isen mobil modem türkcell isen vınn avea isen jet al onların kendi yazılımlarındada bu işlem mevcut hattini bu cihazlara takıp bilgisayara usb'den bağlayıp kendi programıyla toplu gönderimler yapabilirsin operatörünün bayisi ile görüşürsen bu cihazlarda fiyat ve bilgi konusunda yardımcı olurlar

murat2414

Üye
    Konu Sahibi
Bi extraya gerek yok pc suite programını kur pc suite programının kendisinde rehber oluştur pc suiteye telefonu tanıt mesaj bölümünden mesaji yaz pc suite programına kaybettiğin 100lerce numarayı işaretle yada 2. Alternatif vodafone isen mobil modem türkcell isen vınn avea isen jet al onların kendi yazılımlarındada bu işlem mevcut hattini bu cihazlara takıp bilgisayara usb'den bağlayıp kendi programıyla toplu gönderimler yapabilirsin operatörünün bayisi ile görüşürsen bu cihazlarda fiyat ve bilgi konusunda yardımcı olurlar

saol cevap için turkcelim pcsuite var ama 10000lerce numara var hepsini telefona kaydetmem imkansız ve telefon benim şahsi telefonum o, ben direk programa atacağım numaraları öyle kullanacam

Utku

Utku

Üye
turkcell vınn programı ile numaraları aralarına virgül koyarak yazıp sms gönderebilirsin

beratxt

Üye

shervoot

Üye
Kardeş SMS KALSİYUM! programı bir incele aynı adda web sitesi de var. Smsleri gsm kart üzerinden gönderiyor. Böylece gsm operatörlerinin sms kampanyalarından yararlanmanada fırsat veriyor. Mesela Türkcell'in heryöne 5000 sms 10 TL kampanyası gibi. Sms birim maliiyetin 0,002 TL'ye geliyor. Rehberi bilgisayara kaydediyor sınırsız isim yükleyebilirsin Hem de excellden direk. Falan falan işte. Ben kullanıyorum gayet memnunum bakmanı tavsiye ederim

Üst Alt