Toplama telefon derken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CasuS_87

Üye
Ona bir sürü alet felan gerekli bide işin ehli olman lazım Kısacası zor

yapamazsın zaten,yapsan bile orijinali gibi olmaz

bayon

Üye
ben n95 in sıfırını alamamistim gittim 50 tl lik bi tane n95 aldım sonra 800 tl ye anakartını 140 tl ye komple kapağını(tuslarda dahil) 86 tl ye kızak mekanizmasını ve 60 tl ye de wirelles adaptörünü değiştirdim (KVK da) cillop gibi oldu pişman miyim değilim çünkü sıfırını alamadım diye çok üzülüyordum senin konuya gelince gördüğün gibi çok pahalıya mal oluyor telefon eski olsa bile parçası indirime girmiyor

Yaparsın tabi,tabi hatta onları sitelere koyup,orjinal parça diye satıp ekstra kar,bile yaparsın.

ama aynı şey android ve ios cihazlarda yapılmaz bick olmuş bir android in anakartıni deistirebilirsin teknik uzman gerekir

Sen önce kendi telefonunu güzelcene bir aç,tüm parçalarını sök.sonra tastamam toplayabilirsen gel bizde sana istediğin konuda yardım edelimnasıl ama

dcbayro

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.. Yurtdışından telefonu parçalarıyla almak istediğimi felan anlatmıştım ama çoğu arkadaş imkansız dedi.. Belkide tam anlatamadım.. Bakın arkadaşlar almak istediğim telefon motorola droid x Türkiyeye parçalarını ayırarak göndermek istiyorum derken sitede anlatıldığı gibi ürünü alacağım kişi parçalara ayıracak kargoyla telefon bana gelince bende sitede nasıl dağıttıysa anlatıldığı gibi geri topluyacağım demek istedim.. Bu imkansız mı hiç denemesem mi yoksa olabilir mi???? İsterseniz linke bir bakın ona göre bir karar verin..Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşlar henüz site içerisinde aktiflik sağlamadığımdan link veremedim.. Googleye motorola droid x motherboard yazın aşağıda çıkan sonuçlardan İFİXİT.com sitesinde anlatılıyor nasıl parçalarına ayrılacağı.. Bakarsanız sevinirim..

Sen önce kendi telefonunu güzelcene bir aç,tüm parçalarını sök.sonra tastamam toplayabilirsen gel bizde sana istediğin konuda yardım edelimnasıl ama
bence bi iki sene beklesin telefonun fiyatı baya bi düşer zaten o zaman alsınn

işletim sistemi satılır android 100 lira ios 98 lira

amcalu1

Üye

Anladığım kadarıyla amacın pasaportla falan ugrasmamak ama telefonu kaydettirmen lazım kapanır yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...