Toplama Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Toplama Önerisi
Maximum 3500TL toplama pc kasası alacağım. Önerileriniz nelerdir?

Benim düşüncem ise i7 4470K, 8 veya 16 gb ram, gtx770 veya amd ekran kartı. Anakart ve başka alınması gerekenleri anlamadığım için yazmadım.

- - - Eklendi - - -

UP :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
durduk yere i7 alınmaz. bench yapmayıp render kasmayacaksan i7 ye para dökmene hiç gerek yok. oyun için i5 bile fazla

3600 TL

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim. Western Dijitalin yerine seagate daha mı iyi olur ve 1 tblık bana yeterli 128 ssd ile beraber. Corsair in kasasında kaç tane fan var? ve buna kaç watt lık power lazım onlarıda söylersen çok memnun olurum.

Son olarak 3in1 kart okuyucu, kablosuz modem bulucu, ses kartı, dvd rom önerirsen.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Teşekkürler kardeşim. Western Dijitalin yerine seagate daha mı iyi olur ve 1 tblık bana yeterli 128 ssd ile beraber. Corsair in kasasında kaç tane fan var? ve buna kaç watt lık power lazım onlarıda söylersen çok memnun olurum.

Son olarak 3in1 kart okuyucu, kablosuz modem bulucu, ses kartı, dvd rom önerirsen.
kart okuyucu için kasada yer yok. usb alman gerekiyor. önemli bişey değil bana sorarsan.
ses kartına gerek yok.
dvd rom ASUS marka seç al bi tane
power kasada var. kasada 3 tane fan var 2 önde 1 arkada... sen bir tane xigmatek XLF 140mm beyazledli fan alıp üste takabilirsin.
fazlası ses yapar.

WD yada seagate farketmez.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
ses kartı olmassa hoparlör nereye takacağım. Asusun slim dvd rom alsam takılırmı yoksa normal dvd rom mu alayım?. Kasada kaç tane usb yeri var u2 ve u3 olarak?.Wireless adaptör hangisini önerirsiniz? wd nin 1 tb olan link atarmısın ayrıca bu ana karta i7 ve i3 te takılıyormu beni kaç sene idare eder? son olaraktan bu ekran kartını güncellerken nvidia nın sitesindenmi güncellliyeceğim?
Kusura bakma çok soru sordum pek fazla bilmediğimden. :op:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadşım ses kartına gerek yok dedik niye ? anakartta oldugundan olabilir mi ?
açıp baktın mı ?

usb lere açıp bakabilirsin.
i3 i7 olur

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Tamam konu kilitlenebilir. Azarlıyarak cevaplamanızda hiç hoş değil. Yardıma ihtiyacım yokta kalmadıda.:off:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaş haklı beyler
Belki öyle bi amacınız olmayabilir ama cevap yazarken dikkat edilmeli

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam konu kilitlenebilir. Azarlıyarak cevaplamanızda hiç hoş değil. Yardıma ihtiyacım yokta kalmadıda.:off:

Ortada azarlama gibi bir durum söz konusu değil bence.Arda arda sorduğunuz sorularda üst kısımda arkadaşımız size bilgi vermiş.Sizde bunu tekrar bir soru ile sorabilirsiniz.Tabi sabırlı davranırsanız.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım...
azarlamıyorum seni sadece birazcık zahmete teşvik etmeye çalışıyorum..

usb 2 usb 3 sordun anakartın linkinde aşağıda yazıyor
ses için yine anakartın resmine baksan ses jaklarını görürsün.
keza i3 i7 desteğide anakartın bilgilerinde yazıyor ??

biraz zahmet 1 tık yapıp açıp baksan göreceksin ama yok ben yazacağım herşeyi değil mi ????

Uhops

Uhops

Üye

Anakartın fotosuna bakmadın heralde- açıp baktınmı derken onu kastedik.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tek ben suçlu oluyum. Kapansın artık şu konuda bitsin. Anakartın fotosuna baktım ama dikkat etmedim. mesajı yazdıkdan sonrada sitesine girdim orda gördüm geride mesajı düzenlemeyi unutmuşum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam tek ben suçlu oluyum. Kapansın artık şu konuda bitsin. Anakartın fotosuna baktım ama dikkat etmedim. mesajı yazdıkdan sonrada sitesine girdim orda gördüm geride mesajı düzenlemeyi unutmuşum.

Tamamdır bundan sonra sizde daha dikkatli olursunuz keyifli forumlar.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben 15 dk mı ayırıp sana sistem hazırlıyorum yazıyorum ayrı ayrı link olarak
1 tık la açıp 1 er dk özelliklerine bakmak yerine bana soruyorsun ?

kendini benim yerime koy. düşün sonrasını ?
ve ben sürekli bu bölümle ilgileniyorum tahmin edemezsin ne kadar konu geçirdim başımdan :)
insan hali bir yerde elimizin ayarı kaçıyor bazen tatsız şeyler yazıyoruz
ancak herşey karşılıklı, ben zaman ayırıp sana yardım ediyorsam sende bunun için zaman ayırıp
acaba neden diye 1-2 dk araştırabilirsin

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi

ben 15 dk mı ayırıp sana sistem hazırlıyorum yazıyorum ayrı ayrı link olarak
1 tık la açıp 1 er dk özelliklerine bakmak yerine bana soruyorsun ?

kendini benim yerime koy. düşün sonrasını ?
ve ben sürekli bu bölümle ilgileniyorum tahmin edemezsin ne kadar konu geçirdim başımdan :)
insan hali bir yerde elimizin ayarı kaçıyor bazen tatsız şeyler yazıyoruz
ancak herşey karşılıklı, ben zaman ayırıp sana yardım ediyorsam sende bunun için zaman ayırıp
acaba neden diye 1-2 dk araştırabilirsin

Hepsini tek tek açıp baktım bakmadığımı nerden biliyorsun ki?. Senin durumunuda tahmin ediyorum. Sadece biraz ön yargılı olmadan konuşsan çok iyi olurdu. Herşeye rağmen özür dilerim senden. :sarıl:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hepsini tek tek açıp baktım bakmadığımı nerden biliyorsun ki?. Senin durumunuda tahmin ediyorum. Sadece biraz ön yargılı olmadan konuşsan çok iyi olurdu. Bende özür dilerim senden. :sarıl:

Tüm sordukların yazıyor orada çünkü. ben 2. Mesajda cevapladım yinede :)
Neyse artık. Bende özür dilerim. Sıcaklar sagolsun bazen insan sabredemiyor :)

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

Üst Alt