kart okuyucu için kasada yer yok. usb alman gerekiyor. önemli bişey değil bana sorarsan.Teşekkürler kardeşim. Western Dijitalin yerine seagate daha mı iyi olur ve 1 tblık bana yeterli 128 ssd ile beraber. Corsair in kasasında kaç tane fan var? ve buna kaç watt lık power lazım onlarıda söylersen çok memnun olurum.
Son olarak 3in1 kart okuyucu, kablosuz modem bulucu, ses kartı, dvd rom önerirsen.

Tamam konu kilitlenebilir. Azarlıyarak cevaplamanızda hiç hoş değil. Yardıma ihtiyacım yokta kalmadıda.![]()
arkadaşım...Tamam konu kilitlenebilir. Azarlıyarak cevaplamanızda hiç hoş değil. Yardıma ihtiyacım yokta kalmadıda.![]()
Tamam konu kilitlenebilir. Azarlıyarak cevaplamanızda hiç hoş değil. Yardıma ihtiyacım yokta kalmadıda.![]()
Tamam tek ben suçlu oluyum. Kapansın artık şu konuda bitsin. Anakartın fotosuna baktım ama dikkat etmedim. mesajı yazdıkdan sonrada sitesine girdim orda gördüm geride mesajı düzenlemeyi unutmuşum.
ben 15 dk mı ayırıp sana sistem hazırlıyorum yazıyorum ayrı ayrı link olarakTamam tek ben suçlu oluyum. Kapansın artık şu konuda bitsin. Anakartın fotosuna baktım ama dikkat etmedim. mesajı yazdıkdan sonrada sitesine girdim orda gördüm geride mesajı düzenlemeyi unutmuşum.

ben 15 dk mı ayırıp sana sistem hazırlıyorum yazıyorum ayrı ayrı link olarak
1 tık la açıp 1 er dk özelliklerine bakmak yerine bana soruyorsun ?
kendini benim yerime koy. düşün sonrasını ?
ve ben sürekli bu bölümle ilgileniyorum tahmin edemezsin ne kadar konu geçirdim başımdan
insan hali bir yerde elimizin ayarı kaçıyor bazen tatsız şeyler yazıyoruz
ancak herşey karşılıklı, ben zaman ayırıp sana yardım ediyorsam sende bunun için zaman ayırıp
acaba neden diye 1-2 dk araştırabilirsin

Hepsini tek tek açıp baktım bakmadığımı nerden biliyorsun ki?. Senin durumunuda tahmin ediyorum. Sadece biraz ön yargılı olmadan konuşsan çok iyi olurdu. Bende özür dilerim senden.![]()

Tüm sordukların yazıyor orada çünkü. ben 2. Mesajda cevapladım yinede![]()
Neyse artık. Bende özür dilerim. Sıcaklar sagolsun bazen insan sabredemiyor![]()