hakimnokta
Üye
-
Konu Sahibi
-
Atmalısın tabi
Çoğu oyun firması pek fazla sosyal medyayla ilgilenmiyor, mail belki olur ama sanmıyorum. Facebookta Windows Phone Kullanıcıları Klübü var bir oraya yaz derim belki düzenlenir bir etkinlik ama şöyle sorunlarda olacaktır;
1- Hangi oyunlar için hangi firmalara mail atılacak?
2- Ortak bir metin oluşturulması lazım ve herkesin bunu göndermesi lazım, ki gönderen sayısı artınca spam olarak bile algılanabilir.
Çok uzun zamandır Facebookun yüzüne bakmıyordum. Neyse bir uğrama zamanı geldi sanırım.
1 İlgili firmaların mail , Facebook ve twitter hesaplarını buluruz. O yönden sıkıntı yok.
2 Mail , Facebook ve twitter için de ortak metin etkili olur. Aynı hesaptan sürekli bir kişi aynı maili atarsa spam algılama olabilir. Ama farklı mail adreslerinden aynı mailin gitmesi o etkiyi yapar mı bilmem?
Support@nordeus.euTopeleven in mail adresini bulamadım zaten ingilizcemde çok yok bilen varmı bunların iletişim adresini
Microsoft çalışanı olsam kaç yazar burda böyle şevk kıran başka yerdede aynısını yapar.
Yahu sen ne saçmalıosun yazdım yorumda atmalısın demişim sanki ne yazmışım sanalda bile insanı sinir ediyorsun art niyetli çıkarımlarını kendine sakla dışa vurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?