papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
aynen.artık her reklamın yanında wp için app şeklinde siteleride görürüz inşallah..Yakin zamanda yetismese bile marketsikimtisi cektirmeden rahat kullanimi sagliyacak duzeye cok yakinda gelicek. Zaten firmalar bu sekilde satisi olan bir platforma kendiliginden cikarir uygulamalari.
çok iyi haberler bunlarGormeye basladik zaten. Gecen gun Nokia Turkiye urun muduru 20den fazla bu uygulamalardan acikladi. Yemeksepeti,sahibinden,garanti gibi Uygulamalar hazir olanlar. Ayrica bankalarin uygulamalari cok yakinda geliyor. Asil guzel olani ise lokal uygulamalar. Abd'den Ornek vereyim sehirlerdeki kucuk firmalar bile sadece bulunulan lokasyon icin uygulama yaptirip marketplace'e koyuyorlar. Bir de Nokia zaten market konusunda lumialara ozel cok kaliteli uygulamalar getiriyor.
anladım abide saol.. internetten hangi güvenilir iteden sipariş verilir bilmiyorumki o yüzden artık akarabaları bekliycem buraya gelmelerini ve tabikide orta satışa çıkmasını.. yakında ordada çıkar zannedersem satışa çünkü bütün özelliklerini fuschia dışındaki renklerini göstermiş..Lumia900 belcikada satisa cikmadi ama avrupa icinde farketmiyor internetten siparis verebilirsin diye biliyorum.
Ah şu cihaz Türkiye'de 530-550 TL arası olsa.Pardon ya ben senin belcikada oldugunu zannettim. O yuzden internetten siparis verebilirsin dedim. Haziran ayi sonuna kadar belcikada cikmis olur. Fiyatta 530-550€ civarinda olur.
hayal mayal ben 1030-1050 tl yede razıyım hünkarımAh şu cihaz Türkiye'de 530-550 TL arası olsa.Hayal ama
hayal mayal ben 1030-1050 tl yede razıyım hünkarım
iyimiş zaten vakit var yaz sonu falan gelir akrabalar.. gerçi rusya da var bi akraba oda ağustosta gelmeyi düşünüyor.. acaba ona mı sipariş verdirsemPardon ya ben senin belcikada oldugunu zannettim. O yuzden internetten siparis verebilirsin dedim. Haziran ayi sonuna kadar belcikada cikmis olur. Fiyatta 530-550€ civarinda olur.
iktidar partisi vergilere zam yaptı veya ekstra vergi çıkardı hayaldi geçek oldu lüksiyatımız bile yok artık
hayal mayal ben 1030-1050 tl yede razıyım hünkarım
Fazla degil 15-20 gune kadar belli olur fiyatlar o zaman anlariz herseyi.
en geç ağustos sonu diyorum benim bütcemde lumia 900 e yeter . ondan sonra gelecek olana yetmez be abihayır artı demek degil simfree olması istedigin bütün operatörlerin simkartlarıyla çalıştırabilecegin anlamına gelir.avrupadan alacagın cihazda dc hspa+ vardır abd ve kanada dan alacagın cihaz 4g lte yongalı olur baska hiçbir fark yok cihazlarda
- - - Eklendi - - -
yaz sonu derken eylül ekim ayına kalırsan o zamana sana başka bir telefon öneririm
ee daha ne ozamanCok onemli degil cunku dc hspa+ ile de 42mbps hiza ulasabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?