TonlaKazan çok onemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahm7

Üye
    Konu Sahibi
TonlaKazan çok onemli
arkadaslar tonlakazana üye oldum.

Benim peder'in tel türkcell we arayıp konusmak ayda bir süre olarak bedava.

o beni arasa ve ben dinletsem reklamlari gene para kazanırmıyım ???

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Sizi aradığı zaman teli açmanız gerek açmazsan sadece reklam dinleyip kapatırsanız kontor falan kazanamazsiniz...

ahm7

Üye
    Konu Sahibi
tamam açsa bile zaten bedava aylık 20 saat falan bedava babamın

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Başlıkları daha düzgün açalım, düzgün bir forum için düzgün bir çalışma lazımdır.

ahm7

Üye
    Konu Sahibi
pardon

--------------- Ekleme ---------------

babamın telefonu bedava aramak açsam kendımle konussam :D

gene para kazanırmıyım ?

pegasus7

pegasus7

Üye
Hayatım, babanın telefonundan kendi numaranı gün içinde en az 3 en fazla 5 kez araman ve aramaları(çağrıları) açmak zorundasın 10 sn'ye kadar bekle ve kapatman bile sana gün içerisinde ceavpladığın 3 ya da 5 aramaya bile kuruş kazandırıyor zaten merak etme:P

Sadece babanın telefonundan değil başkaları da ararsa da kazanırsın fakat 3 ya da 5 aramayı babanın telefonu üzerinden yapar isen diğer gün içerisinde seni mesela 10 kişi de arasa kazanamazsın...

Çünkü "TonlaKazan" bilgilendirme mesajları içinde 3 ya da 5 arama karşılığında kazanırsın diyor gidipte 10 ya da 20 arama demiyor bu nedenle buna kulak ver...

Ayrıca kendi telefonunu aradığında sende mutlaka 1 haftalık yüklenmiş tonik olması gerekiyor yani tonik(reklam müğizi) dinletmeden kuruş kazanamazsın...

Umarım yardımcı bilgilerle sana merak ettiğin soru cevaplarını vermişimdir...

Buna rağmen hala anlamadıysan; iyice bir incele bütün soru ve cevaplarına oradan daha iyi alacağına inanıyorum.

Ve son bir not: Cidden konu başlığın davetkar ama sadece sorun olduğu için boş, kandırmaca konu başlıkları açmayın lütfen:)

ahm7

Üye
    Konu Sahibi
ya beni ariyorlar ama müzik calmıyor nasıl yapacam onuuuuu

--------------- Ekleme ---------------

nasil tonik yükleyeceğim

sitede ton seç > ordan müziği seciyorum > seç diyorum ve > Bu ton şuan an limiti doldurmus ... diyor

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tonik seçme işi kolay bir iş değil, hop diye tonik bulamazsın, biraz beklemen lazım, sitede nöbet tut ve ara ara kontrol et. Çok talep olduğu için seçmek günden güne zorlaşıyor.

ahm7

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür. konu kilit pls

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt